spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Talpa’nın yeni başkanı GÜRCAN MANTI oldu

Seçtiklerimiz

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalindeki Ali Sürmen Konferans Salonunda düzenlenen 7. Olağan Genel Kurulu sonucunda TALPAnın başkanı seçilen Gürcan Mantı, Tüm üyelere teşekkür ediyorum dedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan TALPAnın yeni başkanı Gürcan Mantı şunları söyledi:
 
Öncelikle yapılan demokratik seçimin tüm camiaya ve sivil havacılığı hayırlı olmasını diliyorum. Ekibimizle birlikte Türk Sivil Havacılığını daha yüksek yerlere götürebilmek için pilotlar olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Üye sayımızı çığ gibi büyüterek tüm arkadaşlarımız bu harekete katılmalarını sağlayacağız ve pilotlarımızın sorunlarını her platformda dile getireceğiz dedi.
 
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
 
Gürcan Mantının başkanlığa seçildiği genel kurulda, diğer yönetim kurulu üyelikleri Gökden Gürel (THY), İlyas Karagülle (Pegasus), Erol Murathan (THY), Hakan Yurdakul (Sunexperss), Tayfun Hacıoğlu (İzair), Özcan Ünal (THY), Barış Baranoğlu (THY), Bülent Akkuş (THY), Hakan Özmutuş (THY), Levent Akyol (THY), Mehmet Atakan (THY) ve Evren Zenginyürekten (THY) oluştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika