spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Survivor, Dominik Cumhuriyeti turlarını patlattı

Seçtiklerimiz

Acun Ilıcalı nın yapımını üstlendiği, Derya Büyükuncu, Asena, Nihat Doğan, Pascal Nouma, Özge Ulusoy, Ebru Destan gibi ünlülerin yarıştığı Survivor Ünlüler Gönüllüler in yapıldığı Dominik Cumhuriyeti, bu yaz Türklerin akınına uğrayacak. Yarışmayı izleyenler adada tatil için kuyruğa girdi.

 

Geçen yıldan bu yana Dominik Cumhuriyeti’ne turlar düzenlediklerini anlatan WTS Turizm’in sahibi Hürser Tekinoktay, “Özellikle programdan sonra vize gerekmeyen bir tatil yeri olarak denizini, kumsalını ve güzelliklerini gören kişiler tatil rotalarını Dominik Cumhuriyeti ne çevirdi ” dedi. Tekinoktay, bu ülke turuna katılmak isteyenlerin geçen yıla göre yüzde 30 luk artış gösterdiğini ifade etti. Vip Turizm Yurtdışı Turlar Pazarlama Direktörü Esra Tanoğlu da bölgede yeni otellerin açılmasıyla beraber yaklaşık 3 yıl önce Dominik Cumhuriyeti ne tur düzenlemeye başladıklarını söyleyerek “Daha ağırlıklı olarak kapalı gruplara özel geziler düzenliyoruz.

 

Egzotik doğası ile balayı içinde tercih edilen destinasyonlardan biri. Survivor programının bölgenin tanıtımına çok faydası oldu. Gelen talep sayısında önemli bir artış görülüyor ” diye konuştu. Survivor programının yayımlanmasından itibaren ilginin arttığını belirten Hiptur yetkilisi Sami Varol ise “Normalde uzun yol masrafları nedeniyle tercih edilmezdi. Ancak şimdi arayıp gitmek istediklerini söylüyorlar ” dedi.

 

GİDENE YUNAN TURU HEDİYE

Genellikle Fransa nın başkenti Paris ten aktarmalı yola çıkılan turda uçak, ülkenin başkenti Santa Domingo’ya iniyor. Dominik Cumhuriyeti turunda kilometrelerce uzanan bembeyaz kumsallar, turkuvaz renkli deniz, hindistancevizi dolu palmiye ağaçlarıyla tatil geçirmek mümkün. Hürses Tekinoktay şirket olarak Dominik Turizm Ofisi ile yaptıkları ortak çalışma sonucunda bu ülkeye giden herkese Yunan adaları tatili hediye ettiklerini kaydetti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika