spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

SKYLIFE’dan Para Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Seçtiklerimiz

Bilinmeyeni keşfetmeyi, heyecanın çağırdığı noktalara yönelmeyi ve keşfedilmemişin peşine düşmeyi gaye edinen tüm bireyleri farklı dünyalarla buluşturan Türk Hava Yolları, her yeni keşifte keşfedilmeyene dair merak duygusunu bir adım öteye taşıyor.

Dünyanın yeni merkezinden, her gün yeni dünyalara uçan ve bu dünyalar üzerinden köprüler kuran bayrak taşıyıcı havayolu, şimdi ise, bu muhteşem gezegeni keşfe çıkmak için heyecan duyan tüm kâşif ruhlara keşiflerini, keşfin modern tamamlayıcısı ve günümüz dünyasının en yaygın sosyal aksiyonu fotoğrafla belgeleyerek, Fiap Madalya ödüllü, keyifli bir rekabet ortamının kapılarını açıyor.

Türk Hava Yolları, yeni ufuklara ulaşmak için, “Dünya Daha Büyük Keşfet” temalı Skylife Fotoğraf Yarışması ile bilinmeyene merak duyan herkesi bu maceraya davet ediyor. Farklılıklarından beslenerek yeni heyecanlar arayan, daima yeninin peşinden koşan ve keşfettiklerini başarıyla fotoğraflayan tüm maceraperestleri, keşif dolu dünyasına çağırıyor.

Yarışmada fotoğraf tutkunlarından beklenen, kişisel perspektifleri üzerinden, herhangi bir yerde ve zamanda, bilinmeyene merak uyandırmak, farklılıkları bir araya getirmek, seyahat etmenin dünyayı değiştirmek adına atılan önemli bir adım olduğunu vurgulamak.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=154 web linki üzerinden başvurularını online olarak yapmaları ve fotoğraflarını siteye yüklemeleri yeterli. 10 Haziran 2015 itibarıyla online başvuruların başladığı yarışmada başvuru için son tarih, 1 Ekim 2015, saat 23.00 (TSI).

Ödüller;

    FIAP Altın Madalya + 15000 dolar karşılığı uçak bileti,

    FIAP Gümüş Madalya + 5000 dolar karşılığı uçak bileti,

    FIAP Bronz Madalya + 2000 dolar karşılığı uçak bileti,

    FIAP Mansiyon (6 adet),

    Sergileme ( ilk 100 fotoğraf),

    FIAP En İyi Fotoğrafçı Ödülü (toplamda en fazla sergileme ve ödül alan fotoğrafçıya verilecektir).

Detaylı bilgi için, skylife.com/fotografyarismasi,

http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=154 ve

Widen Your World; https://www.youtube.com/watch?v=-iYblwlycsI web adresleri ziyaret edilebilir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika