spot_img
spot_imgspot_img
7.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Saudi Arabian Airlines Türkiye’de hedef büyütüyor

Seçtiklerimiz

SAUDI ARABIAN AIRLINES TÜRKİYE’DE HEDEF BÜYÜTÜYOR
 
İstanbul’dan Cidde, Medine, Riyadh ve Dammam arası haftada 31 uçuş seferi yapan Saudi Arabian Airlines Türkiye’de hedef büyütüyor. Türkiye’de büyümeye devam eden Saudia Arabia Airlines, çok yakında yeni hat ve seferleriyle yolcularına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

 

 
 
Suudi Arabistan Havayolları, 1945 yılında ABD Başkanı Franklin D. Roosevelt tarafından Kral Abdul Aziz’e verilen çift motorlu bir DC-3 (Dakota) HZ-AAX ile kuruldu. Bundan birkaç ay sonra iki adet DC-3 daha satın alındı ve böylece birkaç yıl içinde dünyanın en büyük havayollarından biri olacak şirketin temelleri atıldı. Merkezi Cidde’de bulunan Saudi Arabian Airlines , bugün ise günlük 229 uluslararası uçuş yapıyor ve bünyesinde en yeni ve gelişmiş teknoloji ürünü olan geniş gövdeli jetler ile 120’ye yakın uçak bulunduruyor.
 
 
 
İstanbul’dan 52 farklı destinasyon ile beraber 46 Kilo Bagaj Avantajı
 
 
 
2015 yılında yaklaşık 30 milyon yolcu taşıyan Saudi Arabian Airlines, Türkiye’de de hedef büyütüyor. 01 Nisan 2016 itibari ile günlük gerçekleştirilen Riyadh seferlerinde Boeing 787 Dreamliner ile hizmet veren Saudi Arabian Airlines, en iyi hizmeti en yeni teknoloji ve maksimum servis standartlarında sunarken, yolcularına ekonomi sınıfında 46 kilogram bagaj avantajı sağlıyor. İstanbul’dan dünyanın dört bir yanındaki 52 farklı destinasyona seyahat imkanı sunan Saudi Arabian Airlines, çok yakında yeni hat ve seferleriyle de yolcularına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

 

 
 
Havacılık alanında birçok önemli ödülün sahibi olan Saudi Arabian Airlines aynı zamanda global havayolu ağı SkyTeam üyeleri arasında yer alıyor. Türkçe dil seçeneği ile de hizmet veren Saudi Arabian Airlines’ın web sitesi www.saudiairlines.com’da bilet satışından rezarvasyon hizmetlerine kadar bir çok seçenek bulunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika