spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Sarıkamış’ta paraşüt gösterisi yapıldı

Seçtiklerimiz

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde "Sarıkamış Harekatı"nın 98.yılı anma törenleri kapsamında, Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanlığı tarafından motorlu yamaç paraşütü ve radyo kontrollü akrobasi model uçağıyla gösteri yapıldı.

Anma etkinlikleri kapsamında Eskişehir’den Sarıkamış’a gelen 4 kişilik ekip, "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" adlı anma programı çerçevesinde, Yukarı Sarıkamış Şehitliği mevkisinde gösteri yaptı.

THK Sarıkamış Şube Başkanı Metin Dinç; organizasyonun THK Genel Başkanı Osman Yıldırım öncülüğünde gerçekleştirdiğini belirterek, Sarıkamış şehitlerini rahmetle andıklarını ifade etti.

Uçuşların Sarıkamış ilçesinde 3 gün devam edeceğini belirten Dinç, "Pazar günü yapılacak yürüyüşte uçağımız ‘Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz’ yazan bir pankart taşıyacak ve izleyicilerin üzerinden uçacak. Törene THK Genel Başkanımız Osman Yıldırım da katılacak" dedi.

Yukarı Sarıkamış Şehitliği mevkinde düzenlenen motorlu yamaç paraşütü ve radyo kontrollü akrobasi model uçağı gösterilerini vatandaşlarda izledi. Gösteriler Cumartesi ve Pazar günü de devam edecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika