spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Sanatçılar ‘TROY Air Fest’ Festivali’nde Buluşuyor

Seçtiklerimiz

Umurbey ilçesinde festival için hazırlanan 75 dönümlük alanda yer alan uçuş pistleri, konser, özel etkinlik, süper enduro yarış pistinde festival katılımcıları isterlerse alandaki çadırlarda konaklayabilecek.

 

Festivalde ünlü sanatçılar Kıraç, Teoman, Beyza Durmaz ve Romen sanatçı İnna, DJ Vanessa Moreno, gibi ünlü isimler konser verecek.

 

Umurbey Belediyesince Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği iş birliği ile bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Havacılık Festivali "Troy Air Fest"te, çocuklar ve yetişkinler 4 gün boyunca havacılık tecrübesi yaşayacak, yarışacak ve uçuş sertifikası alacak.

 

"ÇOCUKLARIMIZIN HAYALLERİNE DOKUNACAK"
 
Festivale ilişkin konuşan Umurbey Belediye Başkanı Sayın Sami Yavaş, içeriği ile alanında Türkiye’de bir ilk olan festival için hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, "Bu kadar büyük çaplı bir organizasyonu gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimiz konusunda tereddütlüydük. Ama her şey çok güzel gitti. Sadece uçuşla da kalmadı iş. Avrupa Enduro yarışları, ralli yarışları için bir pist yapıldı. Yaklaşık 500 tane motosiklet, burada sıralama turları yapacaklar. Bu yarışın Çanakkale ayağını oluşturacak. Bunun yanı sıra paraşütle atlama olacak. Çocuklarımızın hayallerine dokunacak, F16 simülatörü olacak. Çocuklarımız F16 kullanırmış gibi burada simülatör kullanacaklar. Plajda çeşitli etkinlikler olacak. Burada büyük bir plaj hazırladık. Bu da Umurbey’e kazandırılmış oldu." dedi.
Başkan Yavaş, festival alanında yaklaşık bin çadırlık bir alan oluşturduklarını, dileyenlerin 4 gün boyunca alanda konaklayabileceğini söyledi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika