spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Samsun-Krasnodar seferleri yeniden başlıyor

Seçtiklerimiz

Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun-Krasnodar(Rusya) arası uçak seferlerinin hafta da iki defa yapılacağını açıkladı.
 
Samsun-Krasnodar(Rusya) arasında uçak seferleri düzenlenmesi hakkında da açıklamada bulunan Murzioğlu, “Samsun – Krasnodar seferleri için karşı taraftan bir teklif geldi.

54 kişilik bir uçak haftada 2 defa olarak programlanacak. Valiliğe bağlı Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve bizimle birlikte üç kurum uçuşları sağlamak için sübvanse edecek. Bunun için bir bütçe ayırdık.

Daha önce 200 bin TL olarak gündeme alınmıştı ama yürümedi. Yarın bir daha meclisi beklememiz icap eder diye bu günden gündeme getirdik.

Şimdilik 100 bin TL meclis kararıyla ayırırız. Bu para tamamen harcanmayabilir. Tamamını da biz sübvanse etmeyeceğiz. Eskiden olduğu gibi yüzde 10’u olur. Belli bir koltuk kiralarız. Bu şekilde bu havayolu köprüsünü buraya koyarsak şehrimizin ekonomisine kültürüne bir katkıda bulunur diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika