spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Ryanair Sun, ismini Buzz olarak değiştirdi

Seçtiklerimiz

Ryanair Grubu’nun bağımsız bir birimi olan Ryanair Sun, Polonya AOC sertifikasını 2018’in başında aldı ve 2018 yazında, 5 uçağı olan filoyla önde gelen Polonyalı tur operatörleri için çalışmaya başladı.

Buzz’ın filosunda şu anda 17 uçak bulunuyor. Buzz, sınıfında en iyi kiralama hizmetlerini sunmaya ve tarifeli Ryanair uçuşlarını gerçekleştirmeye devam edecek.

 
Varşova’da bulunan Buzz Denetleme Kurulu Başkanı Juliusz Komorek şunları söyledi: “Bugün Buzz’ı başlatmaktan ve yeni markalı uçağımızın bu sonbaharda Polonya’da görecek olmamızdan dolayı çok heyecanlıyız. 

Son 15 yılda Ryanair, en düşük fiyatların rakipsiz kombinasyonu, en iyi müşteri hizmeti ve en büyük rota ağı sayesinde Polonya’nın en büyük havayolu şirketi haline geldi ve şimdi de Buzz’ın Polonya’nın 1 numaralı havayolu olmasını bekliyoruz.”

 
Michal Kaczmarzyk – Ryanair Sun CEO’su şunları söyledi: “Ryanair Sun’ın başarılı bir yıl geçirmesinin ardından, yeni marka ile de yolcularımıza en iyi hizmeti sunmak birinci sıradaki önceliğimizdir .

Buzz, 2019 yazına kadar 25 uçağa çıkacak olan filomuzla tarifeli ve charter uçuşlarına devam edilecektir. ”

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika