spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Rus kadın yolcu havalimanında olay çıkardı

Seçtiklerimiz

Kimseyi yanına yaklaştırmayan yolcu, polis ve sağlık ekipleri nezaretinde Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
 
Kendi ifadesine göre Çeçen olduğunu söyleyen Rus vatandaşı Malika A.B., , dün akşam Onur Havayolları ile İstanbul’dan Nalçık’a gitmek için dün akşam Atatürk Havalimanı’na geldi.
 
Bilet işlemleri sırasında pasaportunu kontrol eden görevli kendisine vize süresine doldurduğunu ve polise başvurmasını söyledi. Bu cevabı alan Malika A.B., bilet kontuarını terk ederek terminal içinde dolaşarak bağırıp çağırmaya başladı, kimseyi yanına yaklaştırmadı. Sabaha kadar terminal içinde dolaşan Malika A.B., bu sabah saatlerinde de yüksek sesle etrafı rahatsız etmeye başlayınca polis tarafından sakin olması şeklinde uyarıldı, uyarıları dikkate almayınca da polis ve sağlık ekiplerinin nezaretinde Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.
 
Emniyet yetkilileri, " Bir kişi Türkiye’de sürekli olarak 90 gün yani üç ay kalıp bunu geçirirse, ülkesine gönderilir ve aradan üç ay geçmeden dönemez. Şayet gitmek istemezse polise başvurup ikamet alması gerekir. Aksi taktirde böyle yolcuya giriş yasağı konarak sınır edilir" dediler.
 
Rus vatandaşı Malika A.B., tedavisi sonrası işlemlerinin yapıldıktan sonra ülkesine gönderileceği belirtildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika