spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Rötar nedenini soran yolculara kötü muamele

Seçtiklerimiz

Kıbrıs Postası’na ulaşan bazı Onur Air yolcuları, saat 21.00 itibarıyla kalkması beklenen uçağın haberimiz yayına hazırlandığı saate dek rötar yaptığını belirttiler.

Yolcular, rötarı anlayışla karşıladıklarını ancak kendilerine rötar nedeniyle ilgili hiçbir açıklama yapılmamasından rahatsızlık duyduklarını ifade ederek, tepkilerini dile getirdiler.

Ercan Havalimanı pasaport kontrolünden geçen yolcuların Onur Air görevlisine rötarın nedenini sormaları üzerine görevlinin kaba ve sert bir şekilde karşılık verdiği iddia edilirken, görevlinin tavrının tepkiye neden olduğunu belirtildi.

Uzun saatler boyunca hem bekletilip hem de kötü muamele gördüklerini ifade eden bazı yolcular, durumu protesto etti.

Kıbrıs Postası’nın görüştüğü Onur Air yetkilileri ise Ercan-İstanbul seferinde rötar olduğunu doğruladı ancak rötar nedenini soran yolculara kötü muamele edildiği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Onur Air yetkilileri, rötar nedenini anons yaparak duyurduklarını, kamera kayıtlarının da ortada olduğunu ifade ederek, hiçbir yolcuya kötü muamele yapılmadığını sözlerine eklediler.

Yetkililer rötar nedeninin ise İzmir-İstanbul seferini yaparak Ercan’a dönecek olan uçağın İzmir’de gecikmesi olduğunu açıkladılar.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika