spot_img
spot_imgspot_img
14.5 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

Roketsan’da en az lise mezunu personel alımı

Seçtiklerimiz

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına  bağlı Roketsan A.Ş. personel alımı yapıyor. Bu kapsamda kuruma birçok pozisyonda  personel alımı yapılacak. Roketsan’ın internet sitesinde yayınlanan iş  ilanlarına başvurular devam ediyor. Bu kapsamda lise, önlisans ve lisans mezunu  adaylar arasından teknisyen ve mühendis personel alımı  gerçekleştirilecek.

Açık pozisyonlar havacılık ve uzay mühendisi,  mekatronik mühendisi, metalurji ve malzeme mühendisi, bilgisayar mühendisi, aday  mühendis, endüstri mühendisi, teknisyen, kimya mühendisi, proje yönetimi  mühendisi, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi ve fizik mühendisi  meslek tanımlarında bulunuyor.

Roketsan personel alımında her meslek tanımına  ve ilana göre farklı şartlar ifade ediliyor. Mühendis pozisyonlarına başvuracak  adayların ilgili bölümden mezun olmaları ve bazı deneyim şartlarını  karşılamaları gerekiyor. Teknisyen alımına ise meslek liselerinin elektrik  elektronik kimya teknolojisi makine makina ve resim konstrüksiyon torna tesviye  metal işleri ile meslek yüksek okullarının; elektrik elektronik, kimya, makine,  makine ressamlığı, mekatronik metalurji bölümlerinden mezun adaylar başvuru  yapabilecek.

Roketsan A.Ş. personel alımı ilanları için  başvurular 31 Aralık 2017 tarihinde sona eriyor. Adayların açık pozisyonlara  başvuru yapmak için Roketsan’ın internet sitesinden kayıt olmaları gerekiyor.  Daha sonra açık iş ilanları görülebilir ve başvuru işlemi  yapılabilir.

BAŞVURU VE DETAYLAR İÇİN  TIKLAYIN

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika