spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Rixos Happy Days – Seyahat acentelerine ödül

Seçtiklerimiz

Rixos Hotels tarafından 14 ülkeden 800 turizm acentesinin katılımıyla ilk kez gerçekleştirilen Rixos Happy Days etkinliği Serik’e bağlı Belek turizm merkezindeki Rixos Premium Otel’de gerçekleştirildi. Törene, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Letonya, Moldova, Estonya, Litvanya, Romanya, Gürcistan, Belarus, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan ve İran’da faaliyet gösteren seyahat acentesi yöneticileri ve çalışanları katıldı. Törende bu ülkelerde başarı elde eden seyahat acentesi temsilcilerine Rixos Hotels Grup Satış Koordinatörü Murat Alpman, Rixos Hotels Belek Koordinatörü Özgür Çinkılıç, Rixos Premium Genel Müdürü Levent Akkiraz, The Land of Legends Genel Müdürü Çetin Pehlivan tarafından plaket verildi.
 
Rixos Hotels Grup Satış Koordinatörü Murat Alpman, "Bu yıl ilk kez uygulamaya başladığımız Rixos Bonus programı ile partnerlerimizle bağlarımızı ve iletişimimizi güçlendirmeyi başardık. Hepsine katılımlarından ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor, 2018 yılının başarılı bir yıl olmasını diliyorum" dedi.
 
Program sonunda Ukrayna ve Rusya’daki acenteler arasında yapılan çekilişle 2 lüks otomobil hediye edildi. Ukrayna’dan Piligrim Lviv ile Rusya’dan Mega Travels seyahat acenteleri noter huzurunda yapılan çekilişle otomobil sahibi oldu.
 
Rixos Hotels’in seyahat acentelerine destek vermek amacıyla oluşturduğu ve 27 ülkeden 3 binin üzerinde üyesi olan RixosBonus B2B sadakat programı, acentelerin yaptıkları satışları sisteme girmesi ve satış üzerinden puan almasını sağlamak amacıyla 2016 sezonunda devreye alındı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika