spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Qatar uçak içi eğlence seçeneklerini arttırdı

Seçtiklerimiz

Qatar Airways, uçuş esnasında sunduğu eğlence sistemindeki filmlerin ve TV şovlarının sayısını gelecek aylarda iki katına çıkaracağını açıkladı. Böylece, eğlence kanalı seçeneklerinin sayısı 950’den 2.000’e çıkacak. Bunlar, çocukları ve yetişkinleri seyahatleri boyunca eğlendirmek için sunulan hali hazırda bulunan 200’den fazla sesli seçeneğe ve 50 oyuna ekleniyor.
 
Mart 2015’de Qatar Airways ile uçuş yapan yolcular, Oscar ödüllü filmlerden oluşan seçme bir listenin tadını çıkarabilecek. Filmler arasında En iyi Film ve En iyi Yönetmen alanında Akademi Ödülü kazanan Birdman (Cahilliğin Unutulmayan Erdemi) ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanan Eddie Redmayne’ın oynadığı The Theory of Everything (Her Şeyin Teorisi) bulunuyor.
 
Mart ayından itibaren uçuşlarda izlenebilecek olan Oscar ödüllü ve Oscar’a aday olan diğer filmler ise şöyle: Benedict Cumberbatch’ın Oscar’a aday olduğu The Imitation Game (Yapay Oyun); Özel Efekt dalında Akademi ödülü alan Interstellar (Yıldızlararası); Steve Carell’ın Oscar’a aday olduğu Foxcatcher (Foxcatcher Takımı); kadın oyuncular Reese Witherspoon ile Laura Dern’in Oscar’a aday olduğu Wild (Yaban) ve Fransız kadın oyuncu Marion Cotillard’ın En İyi Kadın oyuncu dalında aday olduğu Two Days, One Night (İki Gün ve Bir Gece).
 
Yıldızlarla dolu bu filmlere 2015 Oscar’larını kazanan diğer filmler de eklenecek. Qatar Airways’de uçuş esnasında izleyebileceğiniz diğer filmler ise şöyle: En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü kazanan J K Simmons’un oynadığı Whiplash ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanan Patricia Arquette’in oynadığı Boyhood (Çocukluk).
 
Mart 2015’den itibaren Qatar Airways’de bulabileceğiniz diğer gişe filmleri:  The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (Açlık Oyunları: Alaycı Kuş – Bölüm1) ve favori aile filmleri Paddington (Ayı Paddington) ile Penguins of Madagascar (Madagaskar Penguenleri).
 
Qatar Airways’in uçuş esnasında sunduğu eğlence sisteminde popüler TV şovlarından ve komedi programlarından 850 bölüm bulunuyor. Bunlar arasında; Brooklyn Nine Nine, 2 Broke Girls, Flight of the Concords, Loui, Modern Family ve New Girl’ün 4. Sezonu yer alıyor.
 
Bunların yanı sıra, Downton Abbey, Fargo, Believe, Almost Human, Constantine,  Forever, From Dusk till Dawn (Günbatımından Şafağa), Gotham, Happy Valley, Mad Men, How to Get Away with Murder, Person of Interests (Şüpheli Şahıs), Stalker, Suites, The Good Wife ve The Flash gibi en çok beğenilen dramaların da son sezonlarını izlemeniz mümkün.
 
Mart ayının eğlence programına yapılan bu eklemelerle Qatar Airways sisteminde var olan popüler içerik genişletildi. Daha önce listede Harry Potter serisi; Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) üçlemesi; Dark Knight (Kara Şövalye) üçlemesi; X-Men serisi; Matrix serisi; Aliens serisi ve Twilight (Alacakaranlık) serisi gibi filmler yer alıyordu.
 
 
Qatar Airways her ay Oryx Entertainment aracılığıyla yolcularına filmler, TV, oyunlar ve müziklerden oluşan çok çeşitli eğlence seçeneklerine erişim imkanı sağlıyor. En yeni Hollywood filmlerinden en iyi Bollywood filmlerine, Arap gişe filmleri, çocuk filmleri, sinema klasikleri ve daha pek çoğu Oryx Entertainment aracılığıyla yolculara gökyüzünde keyifli saatler sunuluyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika