spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Qatar Airways, İki Küresel Ödül Kazandı

Seçtiklerimiz

Qatar Airways, Boston’da Gerçekleşen APEX 2019 Küresel Yolcu Seçimi Ödülleri’nde İki Ödül Kazandı
 
The Airline Passenger Experience Association (APEX) tarafından düzenlenen 2019 Küresel Yolcu Seçimi Ödülleri(PCAs)’nde koltuk konforu, kabin hizmeti, yiyecek ve içecek, eğlence ve Wi-Fi alanlarında ödüller verildi.

Qatar Airways, iki küresel ödül kazandı: ‘En İyi Yiyecek ve İçecek’ ve ‘En İyi Kabin Hizmeti’
 
Qatar Airways, 24 Eylül Pazartesi günü Boston’da Airline Passenger Experience Association (APEX) tarafından düzenlenen 2019 Küresel Yolcu Seçimi Ödülleri(PCAs)’nde iki ödül kazandı. Havayolu şirketi, ‘En İyi Yiyecek ve İçecek’ ve ‘En İyi Kabin Hizmeti’ ödül kategorilerinde, dünyanın dört bir yanındaki yaklaşık 500 havayolu şirketinin yolcularının geri bildirimlerine göre ödüllendirildi.
 
Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Sayın Akbar Al Baker şunları söyledi: “2019 APEX Yolcu Seçimi Ödülleri’nde iki ödül almak son derece mutluluk verici. Bu ödüller, bir havayolu şirketi olarak, bizimle uçan her yolcunun uçuş deneyimini sürekli geliştirme taahhüdümüzü temsil ediyor.
 
Qatar Airways olarak müşterilerimizin deneyimini benzersiz ve unutulmaz kılmak için sürekli çaba harcadık ve yolcuların ‘En İyi Kabin Hizmeti’ ve ‘En İyi Yiyecek ve İçecek’ kategorilerinde bizden yana oy vermesinden memnuniyet duyuyoruz. Yolcu deneyimini yeniden tanımlamak ve endüstri genelinde yeni standartlar belirlemek için sınırları zorlamaya devam edeceğiz.”
 
24 Eylül’de Boston’da düzenlenen APEX ödül törenine, 5.000’den fazla endüstri uzmanının yanı sıra 100’den fazla havayolu şirketinin temsilcileri katıldı. Ödül töreni, The Points Guy’ın kurucusu ve CEO’su Brian Kelly tarafından sunuldu.
 
APEX ödülleri, farklı kategorilerdeki yolcu geri bildirimlerine dayanır ve küresel çapta havayolu şirketlerinin sunduğu olağanüstü performans ve yolcu hizmetlerini ödüllendirir.
 
Bu yılın başlarında Qatar Airways, APEX 2018 Resmi Havayolu sınıflandırmasında Beş yıldızlı Havayolu olarak değerlendirilmesine ek olarak; Şangay’daki APEX Asia’dan da dört ödül aldı: ‘En İyi Havayolu: Orta Doğu’; ‘En İyi Yiyecek ve İçecek: Orta Doğu’, ‘En İyi Kabin Hizmeti: Orta Doğu’ ve ‘En İyi Koltuk Konforu: Orta Doğu’. 
 
Merkezi Hamad Uluslararası Havalimanı(HIA)’nda olan Qatar Airways, şu anda dünya çapında 150’den fazla destinasyona uçan 200’den fazla uçaklı filoya sahiptir. Devam eden büyüme planlarının bir parçası olarak Qatar Airways, Göteborg/İsveç ve Mombasa/Kenya dâhil olmak üzere 2018 yılı boyunca bir dizi heyecan verici yeni destinasyon planlamıştır.
 
Ödüllü bir havayolu şirketi olan Qatar Airways, uluslararası hava taşımacılığı değerlendirme kuruluşu Skytrax tarafından gerçekleştirilen 2018 Dünya Havayolu Ödülleri’nde ‘Dünyanın En İyi Business Class’ı’ ödülünü aldı. Ayrıca “En İyi Business Class Koltuğu”, “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” ve “Dünyanın En İyi Business Class Havayolu Salonları” ödüllerine de layık görüldü. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika