spot_img
spot_imgspot_img
21.8 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Prague Airport Terminal 2’de yeni satış alanı

Seçtiklerimiz

PRAG, Prag Havaalanı, Terminal 2’de 2.200 metrekarelik yeni bir ticaret bölgesi açtı. Güvenlik kontrol noktasının hemen ardından yer alan yeni bölgede altı perakende birimi ve oturma alanına sahip self-servis bir restoran bulunuyor.

Yeni bir çocuk köşesi birazdan takip edecek.Bu arada, Terminal 2 çıkış salonunun güvenlik kontrol noktasının önündeki kısıtlanmayan alanının bir kısmı servis masaları ve engelli yolcular için bekleme alanı için kullanılacaktır. Prag Havaalanı, Terminal 2’de 2.200 metrekarelik yeni bir ticaret bölgesi açtı.

Güvenlik kontrol noktasının hemen ardından yer alan yeni bölgede altı perakende birimi ve oturma alanına sahip self-servis bir restoran bulunuyor.Yeni ticari bölge projesi, havaalanının artan yolcu sayısına yanıtıdır ve Terminal 2 perakende alanının en büyük genişlemesini temsil eder.

“Havalimanının uzun vadeli stratejisine paralel olarak, yeni Terminal 2 ticari bölgesi Prag Havalimanı’nın gittikçe artan sayıda yolcu talebini karşılamalarına yardımcı olacak, sunulan yeni ve ilginç ürün yelpazesini içeriyor, yolculara daha geniş bir seçenek sunuyor ve en önemlisi, alışveriş ve yemek sırasında rahatlıklarını artırıyorlar ”diye açıklıyor.

Prag Havaalanı Yönetim Kurulu Başkanı Václav Řehoř.Altı yeni mağazanın adı The Fashion Place adında üç moda butiği. Bunlar Tommy Hilfiger, Boss, Polo Ralph Lauren ve Superdry gibi markaların ürünlerini taşıyor.

Altı yeni mağazada, Fashion Place adı altında üç moda butiği, bir Rituals kozmetik mağazası, Coccinelle tarafından İtalyan el çantaları sunan bir mono markalı mağaza ve bir Hamleys oyuncak mağazası bulunuyor.

Eşsiz bir pazar konseptini destekleyen restoran, Terminal 1’de zaten iki mekan işleten Swiss Marché International zinciriyle işletiliyor.Lagardère Travel Perakende Çek Cumhuriyeti CEO’su Richard Procházka, “Terminal 2’de yeni bir ticaret bölgesi oluşturmaya katılmaktan memnunuz” diyor.

The Fashion Place mağazaları tarafından taşınan giysi ve aksesuarların seçimi, Terminal 2 gezginlerinin özel ihtiyaçlarına göre şekillendirildi.

Ritüeller ile birlikte, mevcut terminal tekliflerini uygun şekilde tamamlayacak ”dedi. Fashion Place mağazaları Tommy Hilfiger, Boss, Polo Ralph Lauren ve Superdry gibi markalara göre ürünler taşıyor.

Hamleys Operasyon Direktörü Daniel Chytil, “Prag’daki Václav Havel Havalimanı’nda açılan yeni Hamley dükkanı, Orta Avrupa’daki türünün ilk mağazası ve biz de her yerde Prag’da açmaktan mutluluk duyuyoruz” diyor.

“Seyahat Formatı öncelikle taşınan ürün seçiminde klasik mağazalarımızdan farklı. Dükkanın büyüklüğüne rağmen, Hamley Seyahat Formatı, Hamley’deki mağazaların eşsiz atmosferini koruyor, eğlencenin başlayıp bitmeyeceği bir yer.

Prag’taki Václav Havel Havaalanı’nda açılan yeni Hamley mağazası, Orta Avrupa’daki türünün ilk mağazası ve biz de her yerde Prag’da açmaktan mutluluk duyuyoruz” diyor Hamleys Operasyon Direktörü Daniel Chytil. “Seyahat Formatı öncelikle taşınan ürün seçiminde klasik mağazalarımızdan farklı. Dükkanın büyüklüğüne rağmen, Hamley Seyahat Formatı, Hamley’deki mağazaların eşsiz atmosferini koruyor, eğlencenin başlayıp bitmeyeceği bir yer.

Yeni mağazalar ve restoranlar ile Prag Havaalanı’ndaki işletme sayısı 114’e yükseldi. Hizmet ve ürün kalitesi ve yelpazesi, mağaza tasarımı, başvuru sahibinin tecrübesi ve referansları yeni konut sahiplerinin seçiminde ana kriterlerdi. Sunulan kira, karar verme formülünün sadece üçte birini oluşturuyordu.

Prag Havaalanı Yönetim Kurulu Başkanı Václav Řehoř: “Havalimanının uzun vadeli stratejisine uygun olarak, yeni Terminal 2 ticari bölgesi Prag Havalimanı’nın her geçen gün artan sayıda yolcu talebini karşılamasına yardımcı olacak, yeni ve ilginç Sunulan ürün yelpazesi, yolculara daha geniş bir seçenek sunar ve en önemlisi de alışveriş yaparken ve yemek yerken konforlarını arttırır.

Yolcu konforunu en üst seviyede tutarken, en geniş ve en çekici hizmet ve mal teklifini sunmak için havacılık dışı iş segmentindeki stratejimiz kalmaya devam edecek” dedi.

Ancak bu, havaalanında hem inşaat hem de teknolojik gelişmeleri içerecektir. Havaalanının uzun vadeli kalkınma planını uygulamamızın sebeplerinden biri de bu. Diğer yönlerin yanı sıra, yeni havacılık dışı iş segmenti geliştirme seçeneklerini de içeriyor.

Ticari bölge, merkezi geçiş koridorunun bir bölümünün orijinal Terminal 2 güvenlik kontrol noktasıyla yeniden yapılandırılması ve genişletilmesinin bir sonucudur.

İnşaat Temmuz 2018’de başlamış ve hiçbir zaman terminal binasının faaliyetlerini sınırlamamıştır. İnşaat ve alan genişletmesini kapsayan yatırım 65 milyon CZK (2,5 milyon Euro) civarındadır.Prag Havaalanı’nın Terminal 2’sindeki yeni restoran benzersiz bir pazar konseptini tanıtıyor. T tarafından çalıştırılıyor. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika