spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Pegasus’tan Urfa’ya Uçak Seferleri Başlıyor

Seçtiklerimiz

2012 yılında da misafirlerine yeni destinasyonlar sunmaya devam eden Pegasus Hava Yolları, Güneydoğu Anadolu’nun tarihi güzelliklerine ev sahipliği yapan Şanlıurfa seferlerine Nisan ayında başlıyor.

Uçuş ağını yurt içinde de  genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları’nın Nisan ayından itibaren başlayacak Şanlıurfa seferlerinin biletleri 16 Şubat’da (bugün), vergiler dahil 59,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pegasus’un toplamda 51. destinasyonu olan ve 2 Nisan 2012 tarihinde başlayacak Şanlıurfa uçuşları, Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 05.35’de ve Salı günleri 20.10’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşecek. Şanlıurfa’dan İstanbul’a uçmak isteyen misafirler için ise Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 07.30’da ve Salı günleri 22.05’de seferler düzenlecek.

Pegasus misafirleri, İstanbul’ aktarmalı olarak Şanlıurfa’dan Amsterdam, Basel, Brüksel, Bükreş, Düsseldorf, Kopenhag, Lefkoşa, Londra, Milano, Münih, Paris, Priştine, Roma,

St. Etienne, Stokholm, Stuttgart, Üsküp, Viyana ve Zürih’e uçabilecekler.

Tarihi güzelliklerle dolu şehirde geçmişe doğru unutulmayacak bir gezi!

Güneydoğu’nun eşsiz yapısı içerisinde tarihin derinliklerine bir gezi hayal edenler için, Pegasus, 2 Nisan’da başlayan Şanlıurfa seferleri ile uygun fiyatlı bir alternatif sunuyor.

Pegasus, Urfa Kalesi’nin, Balıklı Göl’ün, Harran’nın ve renkli çarşılarının  oluşturduğu etkileyici atmosfer ile tanışmamış olanları veya bu eşsiz toprakların tadına doyamamış gezginleri  

16 Şubat 2012’den (bugünden) itibaren vergiler dahil 59,99 TL’den başlayan fiyatlarla bilet almaya davet ediyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika