spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Pegasus’tan iç ısıtacak fırsat

Seçtiklerimiz

Pegasus, güneşli günlerin hayallerini kuranlara, güneş kadar sıcak bir kampanya fırsatı sunuyor.Akıllı seyahatçilerin değişmez tercihi Pegasus, yeni kampanyası ile Nisan-Mayıs-Haziran aylarında 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla, misafirlerini yine uygun fiyatlarla uçuracak.

Pegasus Hava Yolları, 6-14 Mart tarihleri arasında bahar aylarını ve yazın ilk günlerini erkenden değerlendirmek isteyen misafirleri için, binlerce koltuğu yurt içi fırsat hatlarında 39,99 TL’den, Kıbrıs uçuşlarında 49,99 TL’den, yurt dışı fırsat hatlarında da 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyor.

6-14 Mart tarihleri arasında Pegasus’tan uçak bileti alanlar,  Nisan’dan Haziran sonuna kadar güneşli Pegasus fırsatlarından yararlanacak

6-14 Mart tarihleri arasında www.flypgs.com internet sitesinden biletlerini satın alacak Pegasus misafirleri, 1 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında bayram ve resmi tatil günleri dışında kalan dönemlerde seyahatlerini planlayarak, kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanyadan bilet alacak Pegasus misafirleri, 23 ülkede toplam 51 noktaya varan geniş Pegasus uçuş ağının fırsat hatlarından 3 ay boyunca yararlanabilecekler.

Kontenjanla sınırlı kampanya için son gün 14 Mart. Kampanya detaylarına ve biletlere www.flypgs.com internet sitesinden ulaşılabilir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika