spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Pegasus’tan 500 bin koltuk için son 5 gün

Seçtiklerimiz

27 Ocak’a kadar www.flypgs.com’dan  bilet alacak Pegasus misafirleri, 1 Şubat – 27 Ekim arasında yurt içi fırsat hatlarına 39,99 TL’ye, Kıbrıs’a 49,99 TL’ye ve seçili yurt dışı fırsat hatlarına da 49,99 Euro’ya uçacak!!!
 
Erken rezervasyonu gelenek haline getiren Pegasus misafirleri, 500 bin kampanyalı koltuğu hızla bilete çevirmeye devam ediyor.
 
Son tarih olan 27 Ocak’a kadar bilet alacak Pegasus misafirleri, 1 Şubat – 27 Ekim tarihleri arasında bayram ve resmi tatil günleri dışında kalan dönemlerde seyahatlerini planlayarak, yurt içi fırsat hatlarında 39,99 TL’den, Kıbrıs uçuşlarında 49,99 TL’den, yurt dışı fırsat hatlarında da 49,99 Euro’dan uçabilecekler.
 
Yurt içinde İzmir ve Trabzon, yurt dışında ise  Paris ve Amsterdam en çok tercih edilen destinasyonların başında geliyor!
 
Kampanyanın ilk haftasında kampanyalı koltuklar hızla tükenirken, biletlerini alan Pegasus misafirlerinin destinasyon tercihleri de şekillenmeye başladı.
 
500 bin koltuk kampanyasında ilk hafta sonunda yurt içinde öne çıkan destinayonlar İzmir ve Trabzon olurken, yurt dışında da Paris ve Amsterdam kampanyanın yıldız destinasyonları oldu.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika