spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Pegasus, Süleymaniye uçuşlarına başlıyor

Seçtiklerimiz

Türkiye’de 33, dünyada 69 nokta olmak üzere 40 ülkede toplam 102 noktaya düşük maliyetli uçuş imkânı sunan Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına Kuzey Irak’ın önemli kentlerinden biri olan Süleymaniye’yi de ekledi.
 
 
 
Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, Zagrosjet Hava Yolları ile kod paylaşımlı olarak gerçekleştireceği uçuşlarını 3 Eylül 2016 tarihinde başlatacak ve İstanbul Sabiha Gökçen ile Süleymaniye arasında haftada karşılıklı 4 sefer gerçekleştirecek.
 
 
 
Pegasus’un Süleymaniye seferleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri saat 23:45’de kalkacak. Pegasus misafirleri Süleymaniye Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise Pazartesi, Salı, Perşembe ve Pazar günleri yerel saatle 03.10’da gerçekleşecek seferlerle ulaşabilecek.
 
 
 
Pegasus’un Süleymaniye kentine 15 km mesafedeki Süleymaniye Havalimanı’na gerçekleşecek uçuşlarının biletleri her iki yön için de 118,99 $’dan başlayan fiyatlarla www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamalarıve acente kanalları aracılığıyla satışa sunuldu.
 
 
 
Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika