spot_img
spot_imgspot_img
12.7 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Pegasus Plus, Pegasus BolBol Oldu

Seçtiklerimiz

Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin “bol bol” puan kazanmasına olanak sağlayan yeni uçuş programı Pegasus BolBol’u uygulamaya aldı.
 
Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, 24 Temmuz’dan itibaren uygulamaya koyulan yeni uçuş programı Pegasus BolBol ile misafirlerine daha çok avantaj sunmaya başladı.
 
Program dönüşümü sonrası mevcut mevcut Pegasus Plus üyeleri aynı telefon numarası ve şifreleri ile Pegasus BolBol üyesi olarak devam edebiliyor; Pegasus BolBol’un yeni fonksiyonları ve özelliklerinden faydalanabiliyor. Üyeler, www.flypgs.com ve Pegasus mobil uygulaması üzerinden BolBol hesaplarıyla giriş yapıp uçuşları arattırdıktan sonra karşılarına çıkan BolPuan seçeneğini işaretleyerek, biletlerini BolPuan ile alabiliyorlar.
 
Pegasus BolBol ile misafirler artık “bol bol” puan kazanma şansına sahip oluyor. Program kapsamında her 100 TL’lik uçak bileti harcamasına 100 BolPuan, yurt içi online check-in işlemlerinde 250 BolPuan, yurt dışı online çheck-in işlemlerinde ise 500 BolPuan kazanılıyor. Misafirler, biletlerini ve ek hizmetlerini (koltuk seçimi, bagaj, yemek, flex) puanları ile satın alabilirken isterlerse vergi ve hizmet bedellerini de puanları ile ödeyebiliyor.

Ayrıca ING Pegasus BolBol kredi kartı ile yapılan alışverişlerde ve iş ortakları Budget, Avis ve Rocketmiles’dan yapılan harcamalarda da BolPuan kazanmak mümkün oluyor. ING Pegasus BolBol Premium Kart ile 100 TL harcamaya 50 BolPuan, ING Pegasus BolBol Classic Kart ile 100 TL harcamaya 20 BolPuan, Budget ve Avis’ten yapılacak araç kiralamalarında 500 BolPuan, Rocketmiles’tan yapılacak otel rezervasyonundan ise 15 bin BolPuan’a varan puan kazanılıyor.

 
Pegasus BolBol’dan, fiziksel kart taşıma zorunluluğu olmadan cep telefonu numarası ile yararlanılabiliyor. Misafirler, Pegasus’un yeni uçuş programı ile ilgili detaylı bilgi için www.flypgs.com/bolbol sayfasını ziyaret edebilir.
 
Pegasus BolBol Lansman videosu:

 
Nasıl Puan Kazanırım?
 
 
Nasıl Puan Kullanırım?
 
 
Nasıl Puan Kazanılır ve Kullanılır?
 
 

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika