spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Pegasus lise mezunu kabin memuru arıyor

Seçtiklerimiz

Bu alımlar ile ilgili olarak birçok şart ve bilgi veren Pegasus Hava Yolları, en az lise mezunu alım yapacaktır. Bu sayede birçok kişiye hitap edecek olan Pegasus birden fazla kişiye iş imkanı sunacaktır.

Pegasus Kabin Memuru alımı kaç kişi ile yapılacak bilmiyoruz ancak; internet üzerinde yazan ilana göre birçok kişi işe alınacak diyebiliriz. İş alımlar hakkında birçok kez ilan vermiş olan

Pegasus firması bu seferde ihtiyacı kadar kişiyi işe alacak ve alımlarını yine açık tutmaya devam edecektir. Pegasus Kabin Memur alımı hangi şartlar ile yapılacak diye baktığımız zamanda aşağıda yer alan ilanlar karşımıza çıkmaktadır.

– T.C vatandaşı olmak, – En az lise mezunu olmak, – İyi derecede İngilizce bilmek, – En az 20 yaşında olmak, – Erkeklerin en az 1,70 cm, bayanların ise 1,60 cm olması, – Erkek adayların askerden muaf, – İstanbul Anadolu yakasında oturuyor olması gerekmektedir. Pegasus Kabin Memuru alımı bu şartlar ile yapılacak olup, bunun haricinde herhangi bir şart bulunmamaktadır.

Bu şartları yerine getirdiğinizi düşünüyorsanız aşağıda yer alan link adresi üzerinden başvuruda bulunabilir ve daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

İlanın detayları ve başvuru için buraya tıklayın.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika