spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Pegasus da ‘Black Friday’ çılgınlığına katıldı

Seçtiklerimiz

Türkiye’ni en büyük low cost taşımacılık yapan havayolu şirketi olan Pegasus Havayolları da tüm dünyayı sarn Black Friday çılgınlığına katıldı. Şirket sadece bugüne özel tüm biletlerini yüzde 50 indirimli satışa sundu.
 
"Yaşasın Black Friday" başlığıyla duyurulan kampanyada bugün bilet alacak Pegasus müşterileri 12 Şubat-22 Mart tarihleri arasındaki uçuşlarını yüzde 50 indirimli olarak satın alabilecek. Kampanya dahilinde 3 milyon 87 bin 769 koltuğun indirimli olarak satışa sunulduğu belirtildi.
 
BLACK FRIDAY NEDİR?
 
Black Friday (Kara Cuma), Amerika Birleşik Devletleri’nde ortaya çıkan bir alışveriş ve indirim günüdür. ABD’de Şükran Günü’nden sonraki ilk Cuma günü Kara Cuma olarak adlandırılmaktadır. 1952 yılından bu yana, Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak ABD’de kabul edilmektedir.
 
Yalnızca bugün geçerli olacak kampanyanın detayları şu şekilde açıklandı:
 
www.flypgs.com veya Pegasus Mobil üzerinden uçuşunu gerçekleştirmek istediğin kampanya dahilindeki hatları ve tarihi seç. Kampanyadan yararlanmak için ödeme adımında karşına çıkacak Kampanyalar bölümünden "%50 Black Friday İndirimi” seçeneğini işaretle. Onayla/Devam butonuna bastığında PNR’daki bilet tutarının %50 indirimli olarak toplam tutara yansıdığını göreceksin.
 
Satış Tarihi: 24 Kasım 2017 (Türkiye yerel saatine göre 24 Kasım 2017 23:59’a kadar geçerlidir.)
Uçuş Tarihi: 12 Şubat 2018 – 22 Mart 2018

 

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kıbrıs hariç tüm hatlar
Kampanya Teklifi: %50 İndirim

 

*Kampanya kapsamında, bağlantılı uçuşlarda Kıbrıs bağlantısı dışındaki her bir uçuş için indirim uygulanır.

Koltuk adedi: 3.087.769


Kampanyadan çocuk misafirlerimiz de faydalanabilir.


İndirim Yurt dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti üzerinden ve Yurt içi uçuşlarında Eko paket üzerinden indirim uygulanır. Yurt dışında Süper Eko ve Yurt içinde Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

 

Kampanya flypgs.com, mobil site veya Pegasus mobil üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.
Duyurusu yapılan ücretlere check-in bedeli dahildir. Uçuşlarda her bir misafir ve her bir uçuş segmenti için yurt içinde ve Kıbrıs uçuşlarında 7 TL, yurt dışı uçuşlarına 8 $’dan başlayan check-in bedeli tahsil edilir. Bu bedel, ülkeler ve uçuş yapılacak hatlar bazında değişiklik gösterir.

 

Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerin açık bilete çevrilmesi durumunda, yeni oluşturduğunuz bilet kampanya şartlarına uymuyorsa yani, aşağıdaki kurallardan en az birini sağlamıyorsa, ilk biletlemeden hak ettiğiniz indirim tutarı yeni bilete taşınmaz.

 

-Biletlemenin kampanya satış tarihleri süresince gerçekleştirilmesi
-Uçuş tarihlerinin kampanya kuralları kapsamında olması
-Uçuşun yapılacağı hatların kampanya kapsamında olması

 

Kampanya başka bir puan veya indirim kampanyasıyla birleştirilemez.

 

İptal ve iade – değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur.
İptal ve iade – değişiklik durumunda PNR’daki tüm misafirler için işlem yapılabilir, her bir misafir için ayrı işlem yapılamaz.
Pegasus, kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika