spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Osman Yıldırım, THK seçimlerinde rekor kırdı

Seçtiklerimiz

Ankara Büyük Anadolu Oteli’nde bugün gerçekleştirilen THK 41. Büyük Genel Kurul’da farklı bir seçim heyecanı yaşandı. 2009 yılında düzenlenen THK 40. Büyük Genel Kurul’da THK Genel Başkanı seçilen Osman Yıldırım, tek aday olarak girdiği 41. Büyük Genel Kurul’da 425 delegenin oyunun tamamını alarak rekor kırdı.

Göreve geldiği 2009 yılından beri getirdiği farklı bakış açısıyla Türk Hava Kurumu’nun vizyonunu yenileyen, Türkiye’nin ilk, dünyanın 37. Havacılık ve Uzay Üniversitesi’ni hayata geçirerek Türk halkının gözündeki THK imajının güçlenmesinde önemli rol oynayan Yıldırım’ın yeniden aday olacağını açıklaması THK delegeleri arasında heyecanla karşılandı ve bu heyecan sandıklarda kullanılan oylara da yansıdı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından salonda bulunan delegelere seslenen THK Genel Başkanı ve Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI) Başkan Yardımcısı Osman Yıldırım, "Artık uyuyan dev uyandı, Türk Hava Kurumu yeni dönemde ülkemizin havacılık alanında ihtiyaç duyduğu bütün konularda daha fazla göreceğiz. Devletimizin ve milletimizin destekleri ile Türk Hava Kurumu’nu çok daha iyi yerlere getireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek THK’nin yeni dönemde yapacağı icraatlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen delegeler tarafından konuşması sık sık alkışlarla kesilen Osman Yıldırım, yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileği ile konuşmasına son verdi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika