spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Onur Air Sefer Tarifesini Değişti

Seçtiklerimiz

Çanakkale’de bir süre önce kaldırılacağı iddia edilen İstanbul uçak seferleri için iyi haber geldi. Yapılan görüşmelerde 25 Nisan’dan itibaren uçak seferlerinin durmadan süreceği konusunda kara alındı.

Ancak sefer tarifesinde ve saatlerinde değişikliğe gidildi. Onur Air Firması tarafından Çanakkale-İstanbul seferlerinin 24 Nisan tarihinde son kez yapılması kararı alınması kent sakinlerini üzmüştü. İl yöneticileriyle firma yöneticileri arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Çanakkale-İstanbul uçak seferleri için devam etme kararı alındı.

Diğer yandan Onur Air resmi internet sitesinde ‘Uçak Bileti’ satış alanında Çanakkale-İstanbul seferleri için 25 Nisan tarihinden sonrası için satışlarda açıldı.

SEFERLERİN SAATLERİ VE ŞEKLİ DEĞİŞİYOR

1 Kasım 2017’de Çanakkale’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na başlayan uçak seferleri için devam kararı alındı ancak bazı değişikliklere gidildi. Daha önce haftanın 7 günü gerçekleşen, uçak seferleri 5 güne indirildi. Yine her sabah 07:10’da Çanakkale Havalimanından kalkan, aynı gün 23:20’de de İstanbul Atatürk Havalimanından kentimize dönüş yapan uçaklar, bundan böyle farklı bir taifede çalışacak.

26 Nisan gününden itibaren Cuma ve Pazar günleri hariç İstanbul uçuşları haftada 5 gün olarak gerçekleşecek. İstanbul Havalimanından saat 18:30’da havalanacak uçak 19:20’de Çanakkale’ye ulaşacak. Aynı günün akşamında ise saat 20:00’de Çanakkale’den kalkacak uçak İstanbul’a gidecek ve 20:30’da Atatürk Havalimanına iniş yapacak. Onur Air Çanakkale Bölge Sorumlusu Cumhur Gizer, Çanakkale- İstanbul uçuş seferlerinin devam edecek olmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, “Uçuşlarımız haftanın beş günü devam edecek.

Tarife de saat değişikliğine gidildi. Uçak biletleri satışı devam etmektedir. Cuma ve Pazar günü hariç diğer günler karşılıklı seferler yapılacak. Uçakların doluluk oranı 120 ile 150 yolcu arasında değişiyor. Ayın 25’ine kadar seferler ayın şekilde haftanın 7 günü ve aynı saatlerde devam edecek. 26 Nisan’dan itibaren de haftanın beş günü devam edilecek. Fakat bu tarife doğrultusunda seferler sabah değil de akşam olacak” dedi.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika