spot_img
spot_imgspot_img
20.3 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

Onur Air Ohrid’le İstanbul’u havadan birleştirdi

Seçtiklerimiz

Makedonya’nın popüler tatil beldesi Ohrid’e Onur Air ilk seferini gerçekleştirdi. Tarifeli olarak yapılacak Ohrid uçuşları, her pazar günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 13:40’ta, Ohrid’den İstanbul’a ise saat 15:00’te gerçekleşecek. 1 saat 15 dakika süren İstanbul-Ohrid uçuşları Airbus A320 uçaklarıyla düzenlenecek. İstanbul-Ohrid biletleri vergiler dahil 64 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
 
SEFERLER ARTIRILACAK 
 
Onur Air Pazarlama ve Kurumsal İletişim Başkanı Rauf Gerz, “Onur Air, TAV ve Tatilbudur olarak üç Türk şirketinin bu ülkeyi ve şehri keşfetmesi şaşırtıcı değil. Amacımız bu seferleri artırmak” diye konuştu.
 
6 şehre uygun fiyatlı bağlantı
 
Onur Air yolcuları İstanbul-Ohrid arasında direkt uçabilmenin yanı sıra Türkiye’de Adana, Alanya-Gazipaşa, Antalya, Çanakkale, İzmir ve Trabzon olmak üzere 6 şehre uygun fiyatlarla bağlantılı uçabilecek. Turistik amaçlı seyahatlerin yanı sıra bölgeden Türkiye’ye göç edenler ve akrabalarını ziyaret etmek isteyenler de aktarma yapmadan Ohrid’e ulaşabilecek. 
 
İLK TİCARİ UÇUŞ
 
Tatilbudur CEO’su Cenk Angın “Bu ilk ticari uçuş. Ekim’e kadar 23 uçuş, 22 haftalık bir tur programı planladık. 7 gece 8 günlük turlarımız cazip fiyatlarla Türklere Ohrid’i görme imkanı sunuyoruz” dedi.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika