spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Obama’nın pilotu: UFO gördüm

Seçtiklerimiz

ABD Başkanı Barack Obama’nın 2008 seçimlerinde kullandığı özel uçağın pilotu Andrew Danziger’ın New York Daily News gazetesinde yer alan ifadeleri okuyanları şoke etti: "Aslında bütün pilotlar UFO’ların varlığına inanır" diyen Danziger, 1989’da başından geçen sıra dışı bir anısını anlattı. Gazetede kendi imzasıyla yayımlanan makalede Danziger, 26 yıl önce ABD’nin Kansas ile Iowa eyaletleri arasında gerçekleştirdiği uçuş sırasında gökyüzünde UFO gördüğünü açıkladı.

O dönem henüz kariyerinin ikinci yılında olduğunu ifade eden pilot, Kansas’tan havalanan uçağın 15 bin fit yüksekliğe ulaştığı esnada önce "beyaz bir daire" gördüğünü söyledi. Aynı cismi uçağın kaptan pilotu Bruce’un da gördüğünü kaydeden Danziger, cismin aniden renk değiştirmesiyle şoke olduklarını ifade etti.

Dev kırmızı bir top şeklinde görülen UFO’nun 30 saniye sonra bulutların arasında kaybolduğunu kaydeden Danziger, "Ne gördüğümüz konusunda hâlâ hiçbir fikrimiz yok. Ancak emin olduğumuz bir şey varsa, o da gördüğümüz cismin buraya ait olmadığıydı" dedi. Danziger, Ulusal UFO Raporlama Merkezi’ne başvurduklarını ve kuruma birçok pilotun benzer olayları bildirdiğini söyledi. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika