spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Nürnberg Havaalanı’nda İstanbul saldırısı kınandı

Seçtiklerimiz

Nürnberg Havaalanı’nda İstanbul’daki saldırı kınandı
 
Nürnberg Albrecht Dürer Havaalanı’nda düzenlenen bir törenle İstanbul’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler anılarak, terör lanetlendi.
 
Kuzey Bavyera UETD Gençlik Kolu tarafından Nürnberg Albrecht Dürer Havaalanı’nda düzenlenen törenle İstanbul’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler anılarak, terör lanetlendi. Anma törenine Kuzey Bavyera UETD Başkanı Yılmaz Deliduman, Nürnberg Ditib Başkanı Hasan Aslan, UETD Gençlik Kolu Başkanı Emre Şentürk ve çok sayıda kişi katıldı.
 
HAYATINI KAYBEDENLER VE ETRAFA SAÇILAN BAVULLAR CANLANDIRILDI
 
Hazırlanan platformda, İstanbul Atatürk Havaalanında hayatlarını kaybedenlerin fotoğrafları yer alırken, anma töreninde bazı kişiler etrafa saçılan bavulların yanında yere yatarak saldırı sonrasını canlandırdı.
 
SAYGI DURUŞU YAPILDI, KUR’AN OKUNDU
 
Anma töreninde saldırı sonucu hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunularak Nürnberg Ditib Camii Eyüp Sultan İmamı Hüseyin Ayvalı tarafından hayatını kaybedenler için kuran okundu.
 
KARANFİLLER BIRAKILDI
 
Etkinlikte hazır bulananlara dağıtılan karanfiller, sıra ile hayatlarını kaybedenlerin fotoğraflarının bulunduğu bölüme bırakıldı . Havaalanındaki yolcular ise etkinliği ilgi ile izlerken, tören sesiz bir şekilde sona erdi. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika