spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Nakanihon Air kapasitesini güçlendiriyor

Seçtiklerimiz

Nakanihon Air Başkanı Taku Shibata, "Japonya’daki geniş kapsamlı faaliyetlerimizi desteklemek için Airbus’ın misyonu kanıtlanmış helikopteri H215’i almayı dört gözle bekliyoruz" dedi. “H215’in ihtiyaç duyduğumuz gelişmiş hassasiyet ve kararlılığı sunduğuna inanıyoruz, bu sadece göreve hazırlığı artırmakla kalmayacak, aynı zamanda filo kapasitemizi de geliştirecek. Japonya’daki Airbus Helicopters ekibiyle, ihtiyaçlarımızı anlayan ve uzun yıllardır operasyonlarımızı destekleyen bu ortaklığı bir adım ileriye taşımaktan dolayı mutluluk duyuyoruz." dedi.
 
Şu anda 45 Airbus helikopteri bulunan Nakanihon Air, Japonya’da acil tıbbi hizmetler, elektronik haber toplama ile yolcu ve eşya taşımacılığını da kapsayan faaliyetlerde uzmanlaşmıştır. Hava hizmetleri şirketi ayrıca H135 helikopterleri için Airbus onaylı bir bakım merkezi işletiyor ve operatörün mevcut Süper Puma filosunun genel denetimleri üreticinin Kobe bakım tesisinde gerçekleştiriliyor.
 
Japonya’daki Airbus Helicopters Genel Müdürü Guillaume Leprince "Nakanihon Air’ın büyüyen işlerini desteklemekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. "Bu ilk H215 siparişi ile birlikte, uzun süreli ilişkimize olan güvenlerini gösterdiklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. “H215 helikopteri, cam kokpitteki 4 eksenli çift yönlü dijital otopilot sistemi, mürettebatın iş yükünü hafifletirken gelişmiş görev verimliliğini ve güvenliği sağlamaktadır. H215’in, Nakanihon Air için değerli olacağından ve bekledikleri mükemmel performansı sunacağından eminiz." dedi.
 
Çift motorlu, ağır yük helikopteri H215, yüksek kullanılabilirlik oranı, performansı ve rekabetçi işletim maliyeti ile bilinen Super Puma helikopter ailesinin bir üyesidir. En son teknolojilerle donatılmış olan helikopter, biri çok fonksiyonlu operasyonlar için diğeri ise hava çalışmaları ve kamu hizmeti görevleri için tasarlanmış iki versiyondan oluşmaktadır.
 
Şu anda Super Puma ailesinin 28 helikopteri Japonya’da sivil operatörler, parapublic operatörleri ve Savunma Bakanlığı tarafından çeşitli arama ve kurtarma görevleri, sahil güvenlik operasyonları ve yangınla mücadelenin yanı sıra Özel ve Ticari Havacılık ve ticari hava taşımacılığı misyonları için kullanılıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika