spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Modacılar, THY için yeni hostes kıyafeti tasarlıyor

Seçtiklerimiz

Modacıların hazırlayacağı tasarımlardan en güzeline ise THY yönetimi ve yolcular karar verecek. Kurumsal kimliği taşıyan ve daha da önemlisi herkes tarafından beğenilen yeni hostes kıyafeti tasarımı konusunda çalışma yürüttüklerini bildiren THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY’nin uluslararası arenada yükselen imajına katkı sağlayacak hostes üniformalarının taşıması gereken özellikleri konusunda modacılara hiçbir kısıtlamada bulunmadıklarına dikkat çekerek, hazırlanan kıyafetlerin yaklaşık 20 gün içinde THY yönetimine sunulacağını kaydetti.

Tasarımların, düzenlenecek defile ile havacılık ve moda sektöründen uzmanların yanı sıra ünlü simalardan oluşacak jürinin beğenisine sunulacağını dile getiren Topçu, "Mümkün olduğunca uzun süre kullanacağımız, şirketin kurumsal kimliğini temsil edecek ve her yönüyle beğenilen en şık kıyafeti belirlemeye çalışıyoruz.

Defilede sunulan en iyi 3 kabin memuru üniformasını seçtikten sonra bu kıyafetleri internette yolcuların beğenisine de sunabiliriz. Amacımız, her kesimin övgüsünü kazanacak en iyi ve en güzel hostes kıyafetini belirlemek." dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika