spot_img
spot_imgspot_img
18.5 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

Messi ve Kobe, THY için bir arada…

Seçtiklerimiz

THY’nin resmi yayın organı Skylife Dergisi, Aralık sayısında bir sürpriz yaparak, yeni uluslararası reklam yüzleri FC Barcelona’nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi ile NBA takımlarından Los Angeles Lakers’ın dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant’ın fotoğraflarına yer verdi.

Dergideki fotoğrafta, iki yıldız sporcunun ”Fly With The Best” sloganıyla yan yana poz verdiği görülüyor.

THY Genel Müdürü Temel Kotil de dergiye verdiği röportajda, bu yıl hedefledikleri yolcu sayısının üzerinde yaklaşık 40 milyon yolcu taşımış olacaklarını belirterek, ”Bu sonuç, taşıdığımız yolcu sayısı bakımından bizi Avrupa’da 3’üncülüğe yükseltti. Bu ay içinde açacağımız 10 yeni hatla uçuş ağımız 217 şehre yükseliyor. 2013’te ise ilave 33 yeni uçuş noktası planlıyoruz. İnşallah 2013 sonu itibariyle en çok şehre uçan hava yolu olacağız” ifadelerini kullandı.

Avrupa’nın en genç filo yaşına sahip hava yolu şirketi konumunu sürdürdüklerini belirten Kotil, ”Önümüzdeki 4 yıl içinde teslim alınmak üzere 20 Boeing 777-300 ve 15 Airbus 330-300 uçakları için anlaşma imzaladık. Bu uçakların filoya dahil olmasıyla özellikle uzun menzilli yeni hatlar da ulaşım ağımıza katılacak” bilgisini verdi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika