spot_img
spot_imgspot_img
19.2 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Martı Resort Deluxe, Thomas Cook ‘Mükemmellik Ödülü’nü aldı

Seçtiklerimiz

Martı Otel İşletmeleri’nin Martı Resort Deluxe tesisi, Thomas Cook İngiltere Ödüllerinin ‘2011 My Style’ kategorisinde ‘Mükemmellik Ödülü’ne (Award for Excellence) layık görüldü. Türkiye’de bu kategoride sadece 4 tesisin almaya hak kazandığı ödülü Martı Resort Deluxe sunduğu yüksek standartlı hizmetler ve odalarının kalitesiyle aldı.

Martı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Emre Narin konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Martı Resort Deluxe’un 282 odasının tamamını yenilerken, aynı zamanda servis kalitemizi ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarttık. Bunun sonucunda, 30 yılı aşkın süredir ana iş ortaklarımızdan biri olan Thomas Cook’tan bu ödülü almış olmak bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor.

Bunun yanı sıra, özellikle çevre ve denizlerimizin korunması, temizlenmesi alanındaki çalışmalarımızı da itinayla sürdürüyoruz. Müşterilerimize dört dörtlük tesis ve hizmetler sunmaya yoğunlaşıyoruz. Thomas Cook’un bizi ‘Mükemmellik Ödülü’ne layık görmesi de çalışmalarımızdan olumlu sonuçlar aldığımızın bir göstergesidir."

MARTI RESORT DELUXE’TA DOĞAYLA İÇ İÇE TATİL

Güzelliğiyle ziyaretçileri büyüleyen Marmaris İçmeler Koyu’nda, 31.134 m² arazi üzerine denize sıfır konumda kurulu olan 5 yıldızlı Martı Resort De Luxe Hotel, 4 ayrı blokta yer alan 257 odası, 11 suiti ve 12 deluxe villasıyla eşsiz bir tatil imkânı sunuyor. Dibi görünen dupduru denizi, taş ve ahşaptan oluşan benzersiz yöre mimarisi ve botanik bahçe özelliklerine sahip yeşil alan düzenlemesiyle otel ziyaretçilerin doğayla iç içe, huzurlu bir tatil yapmasını sağlıyor.

Martı Resort De Luxe Hotel, misafirlerine sunduğu motorlu ve motorsuz su sporları, 2 adet açık ve bir adet kapalı havuz, Türk Hamamı, SPA merkezi gibi imkânların yanı sıra Ege, Türk, Uzakdoğu, Fransız ve İtalyan mutfağından gurme lezzetler sunan lokantalarıyla da beğeni topluyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika