spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Lufthansa, THY ile Ortadoğu’ya açılacak

Seçtiklerimiz

THY ve Lufthansa, yeni işbirliği olanakları için uçuş rotalarını değerlendirdiler.

THY ve Lufthansa, Ortadoğu ve Kuzey Amerika’da ‘kazan-kazan’ yönetimiyle işbirliğine gidecek.

Dünya Gazetesinin sorularını yanıtlayan Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Satış ve Hizmet Bölümü Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer, Başbakan Erdoğan’ın Almanya seyahatinde sözünü ettiği Lufthansa-Türk Hava Yolları (THY), işbirliğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye pazarını ve THY’yi çok önemsediklerini vurgulayan Schaeffer, “Çünkü THY’nin gelişimi gerçekten çok fantastik ve başarısının tartışılacak bir yanı yok. Star Alliance ve Sun Express’teki işbirliğinden oldukça memnunuz. Bunu geliştirmek istiyoruz. THY yöneticileri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu tür işbirliklerinde önemli olan sözleşme değil. İnsan faktörü önemli” diye konuştu.

İşbirliği çerçevesinde uçuş rotalarını değerlendirdiklerini aktaran Schaeffer, “Bizim için enteresan olan Almanya’dan İstanbul üzeri Asya ve Ortadoğu ülkelerine uçmak. THY için de bölgede 20 noktaya seferi olan Lufthansa işbirliğinde Kuzey Amerika’ya uçmanın daha avantajlı olacak. Bu bir kazan-kazan ilişkisi. Bu işbirliğimiz ile Emirates gibi büyüyen havayolu şirketlerine karşı da daha rekabetçi olabileceğiz” açıklamasında bulundu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika