spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Lufthansa’dan yeni Business Class tasarımı

Seçtiklerimiz

Lufthansa, 2020 itibariyle belirli güzegahlarda sefer yapacak olan Boeing 777-9 uçağında Business Class yolcularını bekleyen yeni Business Class konseptini görücüye çıkardı.
 
Yükseltilen hizmet kalitesi ve koltuk konforu, yeni konseptin ana unsurlarını oluşturuyor. Lufthansa, 220 cm’lik (86,6 inç) yataklara dönüşebilen yeni koltuklar ile misafirlerine bulutların üzerinde daha rahat ve sessiz bir uyku keyfi yaşatmayı hedefliyor. Omurgayı düz tutan yeni sırt tasarımlı koltuklar, uzanırken omzun batmasını önlerken, özellikle yan pozisyonda uyumayı sevenlere sağlıklı ve rahatlatıcı bir uyku sağlıyor.
 
Yeni Business Class koltuklar, 500’ün üzerinde Lufthansa müşterisinin görüşleri ve desteği ile geliştirildi. Lufthansa, yeni Business Class konseptini geliştirirken özellikle uluslararası uçuşlarda yolcuların en önemli ihtiyaçlarından olan mahremiyet ve uyku konularına eğildi. 
 
Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Üyesi Harry Hohmeister, “Yeni ultra-modern Lufthansa Business Class konsepti, yolcularımıza benzersiz bir seyahat deneyimi sunacak. Lufthansa olarak misafirlerimiz için lüks ürün yelpazemizi sürekli olarak rafine ve modernize ediyoruz. Odak noktalarımız her zaman müşterilerimizin istekleri ve onların özel ihtiyaçları olmuştur. Onlara mükemmel seyahat deneyimini sağlamak istiyoruz. Yeni Business Class konsepti, Lufthansa’nın yenilikçi kapasitesini tam anlamıyla ortaya koyuyor” dedi.
 
Önceki versiyonlara kıyasla daha geniş kabin tasarımına sahip olan Boeing 777-9’da ekstra alanlar, Business Class yolcu konforunu önemli ölçüde artıracak şekilde değerlendirildi. Yeni Business Class konseptinde, her yolcunun koridora direk erişimi bulunuyor. Bu, 1-2-1 ve 1-1-1 koltuk konfigürasyonu ile mümkün kılındı. Yeni koltuklar ayrıca, yolculara daha fazla kişisel alan ve mahremiyet sağlarken daha fazla saklama alanı ve düz yüzey sunuyor. Yolcular, kişisel ihtiyaçlarına bağlı olarak bir dizi mekansal konfigürasyon arasından seçim yapabiliyor. Örneğin yolcular, daha uzun yataklı veya iki kat daha fazla masa alanı olan bir koltuk seçebiliyor. Lufthansa’nın yeni Business Class konsepti, iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere lüks, sağlıklı ve rahat bir uçuş deneyimi sunuyor.
 
Yeni Business Class konsepti, teknolojik açıdan da yenilikler sunuyor. Dijital arabirimler sayesinde uçak içi eğlence sisteminin yanı sıra koltuğun tüm fonksiyonları, yolcunun kişisel cihazı tarafından kontrol edilebiliyor. Akıllı telefonlar ve tabletler, kablosuz teknoloji aracılığı ile koltuklarda şarj edilebiliyor. Ayrıca gelecekte yolcular, uçak içi eğlence programı kapsamında sunulan gişe rekortmeni filmleri geniş ekranlardan full HD olarak izleyebilecek.
 
Lufthansa, mevcut Business Class konfor seviyesini önemli ölçüde artıracak yenilikler sunuyor. Havayoluna özel olarak geliştirilen döşekler, 2018 yılının başından itibaren kıtalar arası uzun uçuşlarda sunulmaya başlayacak. Ayrıca, talep eden yolculara uyku tulumu da sağlanacak. Şu ana kadar bu gibi hizmetleri sadece First Class’ta sunan Lufthansa ayrıca, Business Class yolcularına onları geceleri sıcak tutacak yeni battaniyeler de sunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika