spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Lufthansa’dan Türkiye’ye yeni genel müdür

Seçtiklerimiz

Alman Lufthansa Havayolları’nın Türkiye Genel Müdürü Bea Berke oldu.

2009 yılından beri Lufthansa Havayolları’nın Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Gregor Wende’nin Mısır, Doğu Afrika ve Doğu Akdeniz Bölgesi Satışlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atanmasından sonra yerine Lufthansa kariyerine Çin’de operasyon ve havaalanı hizmetlerinden sorumlu idari müdür olarak başarılı çalışmalarıyla adını duyuran Bea Berke atandı.

Swiss Otel’de düzenlenen basın toplantısında Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Pakistan Bölgesindeki Satış ve Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer’in hazır olduğu toplantıda eski Genel Müdür Gregor Wende görevini halefi Bea Berke’ye devretti.

Carsten Schaeffer, görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar nedeniyle Wende’ye teşekkür ederken, Bea Berke’ye de başarı dileklerinde bulundu.

Toplantıda bir konuşma yapan Lufthansa Türkiye’nin eski Genel Müdürü Wende, Lufthansa Türkiye’de her yıl yeni yolcu rekorlarına imza atıldığını ve geçtiğimiz yıl ilk kez bir milyon yolcu sınırına yaklaşıldığını dile getirdi.

Lufthansa Havayolları’ndaki iş hayatına 1992 yılında başlayan Bea Berke de, yaptığı konuşmada, Lufthansa’nın Türkiye pazarındaki konumunu ve gelişmesini güçlendirmek istediklerini belirtti.

Yeni "Business Class" koltuklarıyla bu yıldan itibaren müşterilerinin hayranlığını kazanmak istediklerini belirten Berke, "Lufthansa önümüzdeki yıllarda ürün ve hizmetlerini geliştirmek amacıyla 3 milyon euro dolayında yatırım gerçekleştirecek. Yeni salonlar ve tamamen yatar konuma getirilebilen yeni Business Class koltuklar da bu yıldan itibaren sunacağımız yeni hizmetler arasında olacak" dedi. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika