spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Kötü Hava Şartları Uçuşları İptal Ettirdi

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları’nın (THY) Gaziantep ve Şanlıurfa uçak seferleri kötü hava şartları nedeniyle iptal oldu.
 
THY’nin İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirilmesi planlanan uçak seferlerinden, TK – 2220 Gaziantep ve TK-2246 Şanlıurfa seferleri varış noktalarındaki kötü hava şartları nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi. THY’nin Adıyaman, Malatya ve Kahramanmaraş’a gerçekleştirilecek olan uçak seferlerinde ise gecikmeler yaşandı.
 
Kötü hava şartlarından dolayı meydana gelen iptal seferler ile ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yolculardan Talat Aydın bir yakının cenazesine katılmak üzere Almanya’dan gelip Adıyaman’a gitmek üzere sabah saatlerinden itibaren beklediklerini belirterek, "Uçağı Gaziantep uçağıyla değiştirmek zorunda kaldık. Gönül isterdi ki arkadaşımızın cenazesinde bulunulalım. Nasip olmadı. Yetişemezsek bile geride kalanlara baş sağlığı dileğinde bulunacağız" dedi.
 
Mustafa Akşahin ise Gaziantep’e gitmek üzere Londra’dan geldiğini ifade ederek, "Gece saat 22.30’da uçağa bindim. Sabah 04.00’dan bekliyorum. Sabah bir uçağımız vardı o iptal oldu. Şimdi saat 12.00’de var. Büyük ihtimalle o da iptal olacak" diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika