spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Köpek alerjisi olan kadını uçaktan attılar

Seçtiklerimiz

ABD’de son zamanlarda sıkça duymaya alıştığımız iki konu var. Biri polis şiddeti, ötekiyse uçaktan atılma haberleri. Uçaktan polis zoruyla atılma örneklerinden biri daha meydana geldi

HOSTESLER UÇAĞA POLİSLERİ ÇAĞIRDI
 
Olay Southwwest havayolu şirketinin Baltimore-Los Angeles uçuşunu yapacak olan uçakta yaşandı. Koltuğuna gitmek üzere uçağa binen kadın, kordior üzerinde iki adet küçük köpek gördü. Bunun üzerine hemen telaşlanan kadın yetkililere haber verdi.
 
Hostesler kadını sakinleştirmeye çalıştı, ancak köpeklere alerjisi bulunduğunu söyleyen kadın bir türlü sakinleşmek bilmedi. Bunun üzerine hostesler uçağa acil durum bildirimiyle polis çağırdı.
 
POLİSLER KADINI ZORLA UÇAKTAN ÇIKARTTI
 
Uçağa gelen polisler kadının yanına gelerek önce alerjisi olduğuna dair belge istedi, ancak kadın belgesini gösteremeyince, polisler devreye girerek kadına karşı güç kullandılar.
 
Önce yerlerde sürüklenen kadına polisler yürü diye bağırarak komut verdi, ancak kadın polisin kendisini sıktığı için adım dahi atamayacak durumdaydı. Bunun üzerine daha da öfkelenen polis kollarıyla kadını zorla tutup dışarı çıkarttı.
 
YOLCUNUN PROFESÖR OLDUĞU İDDİASI
 
Southwest Havayolu firmasında yaşanan olaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, kadın yolcunun uçaktan atıldığı sırada "Ben profesörüm, bunu yapamazsınız." dediği belirtildi.
 
Daha önce de ABD merkezli havayolu şirketi United Airways, Şikago’dan Louisville’e olan uçuşunda uçak kapasitesinden fazla rezervasyon yapınca 4 yolcuyu uçaktan indirmiş, içlerinden Çinli bir doktoru da darp ederek uçaktan zorla atmıştı.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika