spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Kanseri yendi. Uçak kazasında öldü

Seçtiklerimiz

Paris’ten Mısır’ın başkenti Kahire’ye giderken TSİ 03.30’da radardan kaybolan EgyptAir’e ait Airbus A320 tipi yolcu uçağının enkazı, 30 saat süren aramanın ardından bulundu. Mısır’dan yapılan açıklamaya göre, 66 yolcu ve mürettebat bulunan uçağın parçaları ile yolcuların bavulları, Mısır’ın liman kenti İskerderiye’nin 290 kilometre kuzeybatısında tespit edildi. Yolcu yakınları, gözyaşları içinde sorumluların bulunmasını istedi.
 
12 MİLLETTEN 66 YOLCU
 
Uçakta 12 milletten 56 yolcu ve 10 mürettebat bulunuyordu. Uçakta bulunan Ahmed Aşri ve eşi Riham’ın hikayesi, sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Ahmed Aşri ve 27 yaşındaki eşi Riham’ın hikayesi şöyle:

 
Kahire’de eczacılık yapan Ahmed Aşri ve 27 yaşındaki eşi Riham’ın çok mutlu bir evlilikleri vardı. Arka arkaya dünyaya gelen üç çocukları -biri erkek, ikisi kız-, mutluluklarını daha da artırıyordu. Bir gün Riham’a kanser teşhisi kondu. Ahmed, eşini tedavi ettirmek için Mısır’daki bütün tıbbi imkânları araştırdı. Nihayet bir doktor, Paris’te tedavi görmesi halinde Riham’ın iyileşme şansının çok yüksek olduğunu söyleyince, genç çift tüm birikimlerini harcayıp Fransa’ya gitti. Giderken, çocuklarını Ahmed’in annesine bıraktılar. Bir ay kaldıkları Paris’te, her gün telefonla görüştüler, hasretleri de arttıkça arttı.
 
 
KANSERİ YENDİ, KAZADA ÖLDÜ
 
Sonunda Fransız uzmanlar Riham’a müjdeli haberi verdi. Tedavi olumlu sonuçlanmış, kanser yok edilmişti. Genç çift, bir an önce çocuklarına kavuşmak için en yakın Paris-Kahire seferine uçak bileti aldı. 19 Mayıs Perşembe sabahı, Ahmed’in annesi üç torununu heyecan içinde giydirdi, hazırladı, Kahire Havaalanı’na anne-babalarını karşılamaya götürdü. Ne yazık ki Ahmed ve Riham gelmedi, gelemedi. Mısır Havayolları’nın Akdeniz’e düşen uçağında, el ele ölüme gittiler. Geride, onları hayat boyunca özleyecek üç küçük evlat bırakarak..
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika