spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Kadın Pilotlara 75 Bin Lira Maaş

Seçtiklerimiz

Dünya genelindeki havayolu şirketleri pilot ihtiyaçlarını karşılamak için gözünü ülkemize dikti. Perşembe günü Uzakdoğu havayolu şirketlerinin yer aldığı 15 havayolu şirketinin İstanbul’da pilot kariyer etkinliği gerçekleştireceği belirtildi.

Şirketlerin şimdiden Türk ve yabancı pilotlar için yüksek maaş sundukları ifade edildi. Birçok pilotun bu etkinliğe katılması bekleniyor.Yabancı havayolu şirketleri pilot ihtiyaçlarını karşılamak için ülkemize akın akın geliyorlar. İlk olarak Perşembe günü Uzakdoğu havayolu şirketleri bir pilot etkinliği gerçekleştirecek.

Etkinliğe katılacak ülkeler arasında ise Vietnam’dan Vietjet, Hong Kong Havayolları, Çin Havayolları, Tayvan Eva Air, Güney Kore’den Asiana Havayolları da olmak üzere 15 kadar şirket olacak. Program çerçevesinde Türk ve yabancı pilotlara yüksek maaş teklif edileceği ifade edildi.

 

Kadın Pilotlara Yüksek Maaş


Zengin havayolu şirketlerinden birisi olan Emirates de pilot ihtiyacını karşılama adına Cuma günü bir etkinlik tertip edecek. Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışmak isteyen pilotların ise şimdiden bu şirket için oldukça hevesli oldukları gözlemleniyor. Dubai merkezli Emirates Havayolları’nın işe alım etkinliği çerçevesinde Türk ve yabancı pilotlara büyük ilgi gösterdiği ve astronomik maaş tekliflerinde bulunduğu kaydedildi.
 
Pilot eşleri ve çocuklarının da bu etkinlik çerçevesinde Dubai’deki yaşamla tanıştırılacağı belirtildi. Emirates’in erkek pilotlara için 57 bin lira kadın pilotlara için ise 75 bin lirayı gözden çıkardığı ifade edildi. Ayrıca kira ve yardımcı istemeyen pilotlara ev ahalisi için de tüm masraflar dahilinde ev tahsis edileceği belirtiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika