spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Joon İstanbul Uçuşlarına Başlıyor

Seçtiklerimiz

Paris Charles de Gaulle havaalanından orta mesafe ağında Barcelona, Berlin, İstanbul, Lizbon, Napoli, Oslo, Porto ve Roma’ya, uzun mesafe ağında Fortaleza, Kahire, Cape Town, Mahé ve Tahran’a uçuş gerçekleştirecek Joon, haftada 228 uçuşla toplamda 13 noktaya ulaşacak.
 
Air France KLM grubunun dijitalleşen dünyaya yönelik tasarladığı yeni havayolu markası Joon pilot ülkeleri arasında seçtiği Türkiye uçuşlarına 25 Mart itibarıyla başlıyor. Kullanıcılarına sunduğu esneklik, kişiye, ihtiyaca uygun hazırlanan hizmetleri ve uzun mesafeli tüm uçuşlarda eğlence içeriği sunan uçak içi TV sistemi ile dikkat çeken Joon, yemek sunumları ve gurme ürün çeşidiyle kendinden söz ettirecek. Kabin içi eğlence sisteminde bir ilk
 
Joon, tüm uçaklarında kabin içinde eğlence sistemi, spor kıyafetleriyle dikkat çeken dinamik kabin ekibi ve müşteri talebini dikkate alan ekonomi ve business sınıf hizmetleriyle yolcularına pek çok yenilik sunuyor.
 
İmza attığı iş birlikleriyle, dijitalleşme yolculuğunun yepyeni, dinamik ve ayrıcalıklı markası Joon, AirBnb, Travelcar, Waynabox ve BHV Marais gibi yeni nesil seyahat ve deneyim markalarıyla iş birliklerine de imza atarak yolcularına; konaklama, araba kiralama, park, alışveriş ve concierge servislerinde kolaylık içeren kampanya ve fırsatlar sunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika