spot_img
spot_imgspot_img
7.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

JetSmarter’a Suudi Prensten 20 milyon $ yatırım

Seçtiklerimiz

JetSmarter’ın yatırımcıları ise, rap sanatçısı Jay-Z ve daha önceden Goldman Sach ve Twitter yatırımlarıyla bildiğimiz Suudi kraliyet ailesinin üyesi olan ve Kingdom Holding‘in patronu Prens El-Velid bin Telal oldu.
 
Yatırımın ardından basına konuşan Suudi Prens, özel uçak kiralama alanında devrimsel gelişmelerin yaşanacağını söyledi. Oluşan talep doğrultusunda özel uçak kiralamanın maliyeti gün geçtikçe düşüyor. Bununla beraber bu alanın öncü ismi olma hedefiyle yola çıkan JetSmarter gibi girişimler, havacılık regülasyonlarıyla uyumu yakalamaya ve lüks hatta şimdilik niş olarak nitelendirebileceğimiz bir alanda hizmet sunmaya devam ediyor.
 
JetSmarter’ın kurucusu ve CEO’su Sergey Petrossov, yaptığı açıklamada özel havacılıkta seyahat etmenin şeklini değiştirmeye başladıklarını da ifade ediyor. JetSmarter’a gelen 20 milyon dolarlık bu yatırımın ise global genişleme ve teknoloji yatırımları için kullanılacağına dikkat çekiliyor.
 
iOS ve Android uygulamarı bulunan JetSmarter’ın üyeleri yıllık 9 bin dolar karşılığında JetSmarter’dan özel uçuşları için hizmet alabiliyorlar. Kısacası JetSmarter’ın hizmet modeli size özel uçağınız varmışcasına davranıyor, istediğinizde özel jetiniz gerekli destinasyonlar için kiralanabiliyor. Şirket, savaş alanları ve uçuş için tehlikeli bölgeler dışında her dünyanın her yerine özel uçuş ayarlayabiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika