spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Japonya’da ölen kabin amiri İstanbul’a getirildi

Seçtiklerimiz

ÜRK Hava Yolları’nda (THY) Kabin Amiri olarak görev yapan Sema Müstecaplıoğlu Osaka’da dinlendiği otel odasında ölü olarak bulunmuştu.

Atatürk Havalimanı kargo terminalinde cenazeyi THY Genel Müdürü Temel Kotil, THY Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim ve Müstecaplıoğlu kabin memuru arkadaşları, THY çalışanları ve yakınları karşıladı. Cenazenin gelmesiyle kabin memurları gözyaşlarına hakim olamadı.

OSAKA-İstanbul uçuşu öncesi dinlendiği otel odasında hayatını kaybeden THY Kabin Amiri Sema Müstecaplıoğlu’nun (45) cenazesi İstanbul’da mesai arkadaşlarının gözyaşlarıyla karşılandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İstirahat ettiği otel odasında geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden THY Kabin Amiri Sema Müstecaplıoğlu’nun cenazesi İstanbul’a getirildi. Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla saat 05.15’de Osaka’dan İstanbul’a getirilen Sema Müstecaplıoğlu’nun cenazesini Atatürk Havalimanı apronunda mesai arkadaşları gözyaşlarıyla karşıladı. Eşinin cenazesini almak için önceki gün Osaka’ya giden Murat Müstecaplıoğlu’nu Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil teskin etti. Sema Müstecaplıoğlu’nun cenazesi Atatürk Havalimanı apronunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir cenaze aracıyla alınarak Karacaahmet Mezarlığı Gasılhanesi’ne götürüldü.

SEMA MÜSTECAPLIOĞLU İÇİN TÖREN

THY Kabin Amiri Sema Müstecaplıoğlu için Perşembe günü Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binası önünde bir tören düzenlenecek. Törenin ardından Müstecaplıoğlu’nun naşı Ataşehir Mimarsinan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sahrayıcedit Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika