spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

İstanbul Havalimanı Times Square’de

Seçtiklerimiz

29 Ekim tarihinde aralarında The Financial Times, Wall Street Journal ve New York Times gibi 9 büyük uluslararası gazetede tam sayfa ilan çalışması yapılan havalimanının tanıtımı için ayrıca dev sektörel dergilere de ilanlar verilmişti. İstanbul Havalimanı’nı inşa eden ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla kurulan İGA şirketinin Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, yeni havalimanını yurtdışında ilanlar dışında açıkhava reklamlarıyla da tanıttıklarını belirterek şunları söyledi:
 
LONDRA VE BERLİN
 
“Avrupa’nın en gözde noktalarından Londra’da Victoria ve Berlin Alexanderplatz meydanlarında ilan konsepti ile çalışmalar yaptık. Son olarak 7 Ocak 2019 tarihi itibariyle New York Times Square meydanında 2’si dijital olmak üzere 3 ayrı reklam kullanımı yaptık. Times Square’de havalimanın ödüllü hava trafik kontrol kulesi ile terminal binasından oluşan reklam kreatifini sergiliyoruz. 2 dev ekranda havalimanı ve İstanbul’un reklamı yapılıyor. 1 binaya da İstanbul Havalimanı’nın ilanı giydirildi. 3 Şubat’a kadar yeni havalimanımızın tanıtımları bu ünlü meydanda devam edecek” dedi.
 
GÜNDE 1.8 MİLYON KİŞİ

New York’a seyahat eden Amerikan vatandaşlarının olduğu kadar, yabancı turistlerin de en önemli uğrak yerlerinden olan Times Square Meydanı’nı günde ortalama 1 milyon 800 bin kişi ziyaret ediyor. Havalimanının lale figürlü kulesi ve havadan çekilmiş görselinin yer aldığı dev tanıtımda, “Seyahatin gelecekteki yolları: İstanbul Yeni Havalimanı” ifadesi yer alıyor. Benzer tanıtım 29 Ekim’de dünyanın en büyük gazetelerinde de tam sayfa olarak yer almıştı. 

HANGİ GAZETELERDE İLANLAR YER ALDI
 
The Financial Times Gazetesi (Global)– 29 Ekim
 
The Wall Street Journal Gazetesi (ABD) – 29 Ekim
 
The New York Times Gazetesi (ABD) – 29 Ekim
 
Suddeutche Zeitung (Almanya) – 29 Ekim
 
The Times (İngiltere) – 29 Ekim
 
The Guardian (İngiltere) – 29 Ekim
 
Le Monde (Fransa) – 29 Ekim
 
Le Figaro (Fransa) – 29 Ekim
 
Algemeen Dagblad (Hollanda) – 29 Ekim
 
Kommersant (Rusya) – 31 Ekim
 
Stern Dergisi Almanya– 15 Kasım
 
Guangzhou Daily (Çin) -7 Kasım
 
Argumenti I Fakti Gazetesi (Rusya) 7 Kasım
 
AÇIK HAVA KULLANIMLARI
 
Londra – Victoria: 19 Kasım-2 Aralık/17 Aralık-30 Aralık 2018
 
Berlin – Alexanderplatz: 9 Kasım– 3 Aralık 2018

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika