spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

İsrail’den gelen uçak sezon öncesi umut oldu

Seçtiklerimiz

İsrail’in en büyük tur operatörlerinden Aviation Links’in uzun yıllardır partnerliğini yapan Calibre Tour, İsrail’de başlayan dini bayram dolayısı ile yaklaşık 2 hafta boyunca Marmaris’te İsrail’den gelen 600 kişi konaklatmaya başladı.

Gelen yolcu profilinin şimdilik % 80’nin Arap Menşeli olduğunu ancak sezon ilerledikçe Musevi kökenli yolcularında Marmaris’e gelmeye başlayacaklarını düşündüğünü belirten Calibre Tour’un sahibi Kaan YARDACILAR, siyasi krizler öncesi sadece Dalaman’ a sezonda ortalama 20.000 kişi geldiğini ve bu sayının 12.000 kişisini kendi operatörü olan Aviation Links’ in getirdiğini belirterek bu sezon itibarı ile Tel Aviv-Dalaman hattını ne kadar aktif kullanırsak İsrail Pazarının normalleşme sürecinde o kadar çabuk yol alacakları bilgisini verdi.

 

Kaan Yardacılar ayrıca GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu ve Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Hakan Alpay’ın havayolları ayağında çok önemli girişimleri sonucu Pegasus Hava Yolları ile uçmaya başladıklarını belirterek hem kendilerine hem de ilk uçakların çok önemli olduğu şu dönemde destek veren tüm otelcilere teşekkür ettiğini belirtti.

 

Mayıs ayının 2. Haftasında tekrar Telaviv ‘den Dalaman’ a Pegasus Hava Yolları ile uçmaya devam etmeyi planladıklarını belirten Kaan Yardacılar Ekim sonuna kadar Marmaris’ e İsrail’den yolcu getirmeye devam edecekleri bilgisini paylaştı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika