spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

İSPARK’tan AHL’de park hizmeti

Seçtiklerimiz

İSPARK’tan yapılan açıklamaya göre, yolcuların hummalı taleplerini değerlendiren İSPARK, havaalanlarında yeni otoparkları hizmete açacak. Böylece birfazlasıyla müracaatta uçak biletlerinin üzerine otopark ücreti ödediklerini dile getiren ve şikayette bulunan yolculara düşük ücretle otopark hizmeti verilecek.

Atatürk Havalimanı’nda da otopark açılması anlamında hummalı talepleri dikkate alan İSPARK, kısa sürede havaalanına yakın yerde 1.500 araçlık otopark açacak. Atatürk Havalimanı’na 5 dakikalık mesafede olacak otopark, gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek. Yolcular otoparktan havalimanına ring servisiyle taşınacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda halihazırda 1.300 araçlık otoparkla vatandaşlara hizmet sağlayan İSPARK, yaşanan yoğunluğa ve artan taleplere çözüm üretmek amacıyla açık otoparkın kapasitesini de artırdı. 24 saat açık olan ve güvenlik sistemlerinin üst seviyede bulunduğu otopark gün boyu sürücülere 8 lira karşılığında hizmet veriyor. Araçlarını otoparka bırakan sürücüler 5 dakikada havaalanına ulaşabiliyor. Ayrıca 15 dakikada bir karşılıksız ring servisi de kaldırılıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika