spot_img
spot_imgspot_img
9.2 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

ISG, Nissan Qashqai kazandırdı

Seçtiklerimiz

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan  10 Kasım 2010- 10 Şubat 2011 tarihlerinde uçan yolcular arasından düzenlenen çekilişte, 2011 model Nissan Qashqai’nin sahibi, İstanbul’da ikamet eden Ayla Demirel isimli yolcu oldu.  18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan yolcuların katılabildiği çekiliş kampanyasının talihlisi 8 Mart 2011 tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.

 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı tarafından düzenlenen çekiliş kampanyasına, toplam 99 bin 793 kişi katıldı. Çekiliş; Sabiha Gökçen Havalimanı terminalinde kampanya standlarına müracaat ederek, biniş kartlarını ibraz eden ve kampanya kuponunu doldurarak çekilişe katılmaya hak kazanan yolcular arasında gerçekleştirildi. Standa uğrayamayan yolcular için ise, giden yolcu katı iç ve dış hatlar kara ve hava tarafında gezici elemanlar tarafından verilen kampanya katılım kartıyla, www.sabihagokcen.aero/cekilis adresindeki forma giriş yapmak suretiyle çekilişe katılım sağlandı.

 

Yolculara sunduğu benzersiz fırsatlar ile 2010 yılını 11.6 milyon yolcu rakamıyla tamamlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; ilkini, geçtiğimiz yılın haziran ayında gerçekleştirdiği otomobil çekilişi kampanyasını bu yıl da sürdürerek, yolcularına otomobil kazandırmaya devam edecek. 17 Şubat 2011 – 23 Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek yeni çekiliş kampanyasında, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yolcular arasından yapılacak çekilişte, bir talihli son model bir Nissan Juke sahibi olma şansını yakalayacak.

 

Kampanyanın talihlisi 15 Haziran 2011 tarihinde noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Çekiliş sonuçları ise, 17 Haziran 2011 tarihli Radikal Gazetesi’nde ilan edilecek.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika