spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

ISG çalışanları İlham Veren Kadınlar ile buluştu

Seçtiklerimiz

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN’İN ÇALIŞANLARI “İLHAM VEREN KADINLAR” İLE BULUŞTU
 
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, İlham Veren Kadınlar kitabının yazarı, gazeteci
Elif Ergu ile kadın girişimci Rana Tülin Yazıcı’yı kadın çalışanları ile buluşturdu.

 
Sabiha Gökçen Havalimanı çalışanlarınını katılımları ile geçen ay ilki gerçekleştirilen Hayata Dair Sohbetler toplantılarının Mart ayı konuğu gazeteci, yazar Elif Ergu ve kadın girişimci Rana Tülin Yazıcı oldu. Kadın Girişimciler Derneği’nin (KAGİDER) desteğiyle yayınlanan İlham Veren Kadınlar Kitabı’nın yazarı Elif Ergu, toplantıda 8 Mart Kadınlar Günü’nün önemine dikkat çekerek, kitabının hazırlık süreci hakkında bilgiler verdi.

Kadın girişimci Rana Tülin Yazıcı ise, kendi girişimcilik hikayesi hakkında katılımcılara bilgiler verirken, yaşadığı zorluklara değindi. Kendisine teyzesinin ilham verdiğini vurgulayan Yazıcı, katılımcılara tavsiyelerde bulunarak başarı kriterlerini sıraladı. Toplantının sonunda Ergu ve Yazıcı’ya İSG İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan tarafından birer plaket verildi.

Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 8 Mart Kadınlar Günü sebebiyle yolculara yönelik bir organizasyon da yapıldı. Bir gün önce sosyal medya hesaplarında gösterime giren “Dünyanın En Değerli Kadınları” konulu videonun devam iletişimi olarak yapılan

organizasyonda, üzerinde “Dünyanın en değerli kadınını görmek için kapağı açınız” yazısı bulunan bir el aynası, terminal binasına giriş yapan tüm kadın yolculara dağıtıldı. Organizasyon yolcular tarafından büyük ilgi gördü.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika