spot_img
spot_imgspot_img
7.7 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

ICVB ve THY’den ‘İki Şehrin Hikayesi’ çalışması

Seçtiklerimiz

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB), THY ile yapılan iş birliği kapsamında belirlenen dergilere, !İki Şehrin Hikayesi’ ilanları verilerek kongre ve toplantı sektörüne yönelik çalışma başlatıldı.

THY’nin uluslararası etkinliklere özel çözümler sunan ürünü ‘Turkish Conventions’ logosunun da yer aldığı ilan çalışmaları, dünya basınında yerini almaya başladı. Çalışmaya başlanan ve kongre ve toplantı sektörünün önde gelen dergileri arasında; PCMA Convene (Amerika), AMI Magazine (İngiltere), M&IT Magazine (İngiltere),Headquarters Magazine (Belçika), CIM Magazine (Almanya), Successful Meetings (Amerika), CMW Magazine (İngiltere), Events Magazine (Almanya), EXM Magazine (Hindistan), Meetings International (İngiltere) ve Kongres Magazine (Slovenya) gibi etkili yayınların yer aldığı belirtildi.

 

Konuya ilişkin değerlendirmesinde ICVB Başkan Vekili Bahadır Yaşık: “Bilhassa içinde bulunduğumuz süreçte bu ve benzeri kampanya ve işbirliklerinin, sektörümüz açısından öneminin farkındayız. Bu farkındalık, çalışmamızı planlarken hareket noktamızı oluşturdu. Bu yönüyle bakıldığında yapılan çalışmanın İstanbul için önemi daha net anlaşılabilir. Toplamda 300 bin tiraja sahip söz konusu yayınların tercih edilmesiyle, hem geniş kitlelere, hem de doğrudan kongre ve toplantı sektörü profesyonellerine ulaşmayı hedefliyoruz.

İlanlar dışında anlaşma kapsamında ayrıca basılı yayınlarda İstanbul için pozitif makale desteği sağlanıyor. Bu sayedeİstanbul’un kongre ve toplantı alanında pazar payının artmasını sağlayarak, her yönüyle tercih edilen bir destinasyon haline gelmesini amaçlıyoruz” dedi. 

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika