spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

İcraat Başarı Ödülü TEI’nin

Seçtiklerimiz

Havacılık motorlarında bir dünya markası olan TEI, 2017 yılında gerçekleştirdiği 268 milyon dolarlık ihracat rakamı ile savunma ve havacılık alanında en çok ihracat yapan firmalar arasında 2’ncilik ödülünü aldı.Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçılar İhracatçıları Birliği’nin (SSI) 3 Nisan’da gerçekleştirilen, 2017 Yılı Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni ve 2017 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda, Savunma ve Havacılık alanında 2017 yılında en çok ihracat yapan firmalara ödülleri verildi.

Havacılık motorlarında bir dünya markası olan TEI, 2017 yılında gerçekleştirdiği 268 milyon dolarlık ihracat rakamı ile savunma ve havacılık alanında en çok ihracat yapan firmalar arasında 2’ncilik ödülünü aldı.

 

Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçılar İhracatçıları Birliği’nin (SSI) 3 Nisan’da gerçekleştirilen, 2017 Yılı Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni ve 2017 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda, Savunma ve Havacılık alanında 2017 yılında en çok ihracat yapan firmalara ödülleri verildi.

Türkiye’nin lider uçak motoru parçası üretimi alanında ilk akla gelen şirket olan ve dünyadaki savunma ve havacılık şirketleri arasında yükselişini sürdüren TEI – TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş., elde etmiş olduğu ihracat rakamları ile Savunma ve Havacılık Sanayii dalında TUSAŞ’ın ardından 2’nci oldu. Ödülü, TEI Tasarım Mühendisliği Direktörü Ahmet Fındık, Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Serdar Demirel ile SSI Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş’ten aldı.

 

Yapılan açıklamada, 2017 yılında 268 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren TEI’nin, sahip olduğu altyapı ve teknik kabiliyetle, ürettiği yüksek kaliteli ürün ve hizmetler ile uluslararası alanda tanınan ve tercih edilen lider firma olma yolunda emin adımlarla ilerlediği belirtildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika