spot_img
spot_imgspot_img
18.5 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

ICCA Avrupa Bölge Direktörlüğü’ne Türk isim

Seçtiklerimiz

ICCA’nın resmi web sitesinden yapılan açıklamaya göre; Ocak 2018 itibari ile Elif Balcı Fisunoğlu, ICCA’nın Amsterdam’daki merkez ofisinde göreve başlayacak.

Elif Balcı Fisunoğlu yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır bir üyesi olarak içinde bulunduğum ICCA’ya bu önemli ve zorlu bir görevle bir profesyonel olarak katılmak heyecan verici. ICCA’nın stratejik gelişimine ve gelecek başarılarına katkıda bulunmak için de sabırsızlanıyorum.” dedi.
 
ICCA- International Congress and Convention Association, 50 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada uluslararası toplantı ve etkinliklere hizmet sunan; havayolu, kongre merkezleri, oteller ve diğer servis sağlayanların bulunduğu dünyanın önde gelen tedarikçilerini temsil eden ve yaklaşık 100 ülkede 1.000’den fazla üye şirketi bünyesinde bulunduran bir çatı örgüttür.

Üyeleri arasında Türk Hava Yolları, İstanbul, İzmir, Antalya ve Ankara kongre büroları başta olmak üzere Türkiye’den 40’ı aşkın önemli kuruluş yer almaktadır. ICCA üyeleri arasında Berlin, Londra, Paris, Barselona gibi şehirlerin de aralarında bulunduğu 382 şehir pazarlama örgütü ve Lufthansa, Star Alliance, Emirates, Gulf Air gibi önde gelen hava yolu şirketleri bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika