spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Hong Kong Airlines Yeni Güzergahlarını Duyurdu

Seçtiklerimiz

Hong Kong Airlines Limited’e, ani etkiyle Hong Kong ve Tayvan arasında trafik hakları verildi. Hong Kong Airlines, 2012’nin ilk dört ayından itibaren, Taype veya Haohsiung güzergahlarında her hafta 650 tonla kargo servisi ve günlük dört uçuş başlatacak.

Tayvan, turizm ve kargo endüstrilerinde hızlı büyüyen devamlı ve güçlü bir taleple, Asya’daki hızlı büyüyen yolcu ve kargo pazarlarından biridir. Trafik haklarının yeni dağılımı, Hong Kong ve ana kara yolcularına daha geniş seçenek ve geliştirilmiş servis sunmakla kalmıyor, ayrıca, Hong Kong Uluslar arası Havaalanı’nda üçüncü pisti geliştirmek için güçlü bir temel sunuyor.

Bu da, Hong Kong’un lider bir uluslar arası trafik merkezi pozisyonunu daha da güçlendirecek. Hong Kong Airlines, havayolunu yeni bir bölüme götürerek Taype ve Kaohsiung güzergahlarının gelişimini merakla bekliyor.

Bu iki şehrin eklenmesi, London Gatwick’ten günlük all Club Class servisiyle 8 Mart 2012’de başlayacak olan Şangay ve Tokyo da dahil olmak üzere, Hong Kong Airlines’ın var olan bağlantılarını daha da genişletecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika